Простий фруктовий крем від знаменитого живописця Сальвадора Далі: рецепт митця

Рецепти 16:30 - 09 жовтня 2021

Він відмінно підійте до ваших десертів

Простий фруктовий крем від знаменитого живописця Сальвадора Далі: рецепт митця

Фото: Pixabay/Автор- RitaE

Представник сюрреалізму, засновник  логотипу "Чупа чупс" Сальвадор Долі  казав, що у дитинстві мріяв бути кулінаром, і аж у 60 років його мрія здійснилася, оскільки він видав книгу рецептів. Ми  пропонуємо сьогодні приготувати один із шедеврів вусатого генія - фруктовий крем. 

Інгредієнти:

  • 1 банка виноградного соку (приблизно 0,5 літра)
  • 1 банка абрикосового соку (приблизно 0,5 літра)
  • 8 столових ложок манної крупи
  • 100 г цукрової пудри
  • 100 жирних вершків
    200 г слив з коньяком (за бажанням)

Для збитих вершків:

  • 140 г жирних вершків
  • 50 г цукрової пудри

Спосіб приготування: 

  1. Вилийте виноградний сік і абрикосовий сік в каструлю. Доведіть до кипіння, а потім додайте манку в рідину. Перемішайте дерев’яною ложкою і кип’ятіть 5 хвилин.
  2. Додайте вершки і зніміть з вогню. Коли суміш стане теплою, перемішайте, щоб дати відстоятися. Потім можна додати сливи, нарізані шматочками (можна і без них). Вилийте суміш у неглибокий посуд і поставте в холодильник.
  3. Щоб приготувати збиті вершки, збийте цукрову пудру з вершками. Якщо ви готуєте їх заздалегідь, то покладіть у сито, щоб з молока стекло масло.
  4. При подачі використовуйте збиті вершки для прикрашання.

Раніше ми публікували, як приготувати старовинну прикарпатську страву - соломаху. 

Також радимо приготувати яєчні рулети з шинкою. 

Джерело: Gazeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів