Фінський суп з вершками та лососем: Дуже смачний і корисний
Покроковий рецепт приготування Фінський суп з вершками та лососем

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Фінський суп з вершками та лососем. Дуже смачний і корисний.
Що треба: На 2.5 літри супу
- цибуля-порей - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- філе лосося - 300-350г;
- вершки 20% - 200 мл;
- картопля - 5-7 шт;
- масло - 20 г;
- сіль, перець, лавровий листок і ін.- за смаком;
- олія - для засмажки;
- зелень;
- вода
Приготування:
Підсмажуємо на олії до золотистості цибулю-порей або звичайну, також моркву.
Додаємо воду, доводимо до кипіння. Кладемо лавровий листок, духмʼяний перець і трошки солимо.
Додаємо картоплю і варимо близько 15 хв., далі кладемо лосось і варимо ще 5 хв.
Вливаємо вершки, і доводимо до кипіння. Перчимо, за потреби досолюємо, кладемо вершкове масло, зелень.
Накриваємо кришкою, знімаємо з вогню. Даємо трохи настоятися.
Смачного
Закуска з помідорів та сиру: дуже ефектно виглядає на столі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!