Як приготувати млинцевий торт із м'ясом
Рецепт закусочного торта з млинців із куркою та яловичиною

Фото: YouTube
Млинцевий торт — чудова закуска, яку можна їсти як у теплому, так і в холодному вигляді.
Закусочний торт із фаршем і сиром — один із найсмачніших і найситніших варіантів.
Які млинці найкраще використовувати для приготування млинцевих тортів?
Підійдуть будь-які різновиди, важливо лише, щоб млинці не були занадто товстими, інакше пиріг погано просочиться і матиме неестетичний вигляд.
Ми радимо замісити тісто на кефірі з додаванням мінеральної води.
Інгредієнти
Тісто для млинців:
- Молоко - 200 мл
- Кефір - 200 мл
- Мінеральна газована вода - 200 мл
- Яйця - 2 шт.
- Сіль - 1 щіпка
- Цукровий пісок - 1/2 ст. л.
- Сода - 1/2 ч. л.
- Борошно - 4-6 ст. л. з гіркою
- Рослинна олія
- Масло вершкове - для змащування
Для начинки:
- Яловичина відварна - 250-300 г
- Курка відварна - 250-300 г
- Сметана - 3-4 ст. л.
- Ріпчаста цибуля - 1-2 шт.
- Сіль, перець - на смак
- Пряні трави - на смак
- Тертий сир - 200 г
- Зелена цибуля - 1 перо
Спосіб приготування
- У миску налити кефір, влити молоко і додати воду.
- Додати яйця та перемішати. Всипати соду. Додати сіль і цукор, розмішати.
- Всипати борошно. Борошна потрібно стільки, щоб тісто стало нагадувати за консистенцією рідку сметану.
- Розігріти олію в сковороді, налити тісто. Обсмажити млинці з двох боків до золотистого кольору. Готові млинці складати гіркою і промащувати вершковим маслом.
- Ріпчасту цибулю дрібно нарізати й обсмажити в олії.
- М'ясо пропустити через м'ясорубку в миску. Сюди ж додати пропущене в м'ясорубці куряче м'ясо. Покласти обсмажену ріпчасту цибулю.
- Додати сметану. Масу посолити, поперчити й посипати пряними травами на смак, акуратно все перемішати до однорідного стану.
- Узяти млинець, покласти на тарілку і змастити начинкою. Посипати сиром. Повторити шари, зверху має бути млинець.
- Перекласти пиріг у духовку, розігріту до 200 º С і запікати 10-15 хвилин.
Готовий пиріг нарізати та подати до столу. Їсти пиріг можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Також читайте, як запекти яблука з родзинками та медом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!