ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати млинцевий торт із м'ясом

Рецепти 15:00 - 09 березня 2025

Рецепт закусочного торта з млинців із куркою та яловичиною

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Млинцевий торт — чудова закуска, яку можна їсти як у теплому, так і в холодному вигляді.

Закусочний торт із фаршем і сиром — один із найсмачніших і найситніших варіантів.

Які млинці найкраще використовувати для приготування млинцевих тортів?

Підійдуть будь-які різновиди, важливо лише, щоб млинці не були занадто товстими, інакше пиріг погано просочиться і матиме неестетичний вигляд.

Ми радимо замісити тісто на кефірі з додаванням мінеральної води.

Інгредієнти

Тісто для млинців:

  • Молоко - 200 мл
  • Кефір - 200 мл
  • Мінеральна газована вода - 200 мл
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукровий пісок - 1/2 ст. л.
  • Сода - 1/2 ч. л.
  • Борошно - 4-6 ст. л. з гіркою
  • Рослинна олія
  • Масло вершкове - для змащування

Для начинки:

  • Яловичина відварна - 250-300 г
  • Курка відварна - 250-300 г
  • Сметана - 3-4 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 шт.
  • Сіль, перець - на смак
  • Пряні трави - на смак
  • Тертий сир - 200 г
  • Зелена цибуля - 1 перо

Спосіб приготування

  1. У миску налити кефір, влити молоко і додати воду.
  2. Додати яйця та перемішати. Всипати соду. Додати сіль і цукор, розмішати.
  3. Всипати борошно. Борошна потрібно стільки, щоб тісто стало нагадувати за консистенцією рідку сметану.
  4. Розігріти олію в сковороді, налити тісто. Обсмажити млинці з двох боків до золотистого кольору. Готові млинці складати гіркою і промащувати вершковим маслом.
  5. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати й обсмажити в олії.
  6. М'ясо пропустити через м'ясорубку в миску. Сюди ж додати пропущене в м'ясорубці куряче м'ясо. Покласти обсмажену ріпчасту цибулю.
  7. Додати сметану. Масу посолити, поперчити й посипати пряними травами на смак, акуратно все перемішати до однорідного стану.
  8. Узяти млинець, покласти на тарілку і змастити начинкою. Посипати сиром. Повторити шари, зверху має бути млинець.
  9. Перекласти пиріг у духовку, розігріту до 200 º С і запікати 10-15 хвилин.

Готовий пиріг нарізати та подати до столу. Їсти пиріг можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Також читайте, як запекти яблука з родзинками та медом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин