З яйцями та зеленим горошком — чудовий недорогий салат на кожен день
Страва легка на шлунок

Фото: novosti24.kyiv
Цей салат дуже приємно їсти навесні, коли так хочеться овочів. Ви не зможете відірватися!
Що треба:
- 4 варених яйця
- 1 великий огірок
- 0,5 банки горошку
- кріп, петрушка
- зелена цибуля
- сіль, перець
- 1,5 -2 ст. л. майонезу або сметани
Приготування:
Помийте огірок, наріжте соломкою, варені яйця наріжте кубиками. Помийте зелену цибулю, кріп та петрушку. Просушіть та накришіть дрібненько всю цю зелень, щоб додати до салату. Після цього в мисці змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте консервований зелений горошок, сіль та перець.
Для заправки візьміть майонез або сметану на ваш смак. Заправте салат, ретельно перемішайте, перекладіть у тарілку й подавайте до столу.
Раніше ми писали, як приготувати швидкий м’ясний салат по-корейськи.
Джерело:
novosti24.kyiv
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні