Спагеті путтанеска з консервованим тунцем і каперсами
Ця ресторанна страва заслуговує на особливу увагу. І не тільки через свій неймовірний смак

Фото: instagram.com
Час від часу хочеться побалувати себе чимось неймовірно смачненьким, щоб як у ресторані. Але витрачати купу грошей на обід або вечерю зовсім не обов'язково, адже приготувати вишукану страву можна без проблем у себе на кухні.
Уважно огляньте вміст вашого холодильника. У ньому напевно знайдуться всі потрібні продукти, а якщо чогось немає, то на допомогу завжди прийде швидка доставка. А якщо не хочете витрачатися, тоді просто замініть компоненти на ті, що підходять на смак, і насолоджуйтеся результатом!
Інгредієнти
- Спагеті - 200-250 г;
- Тунець консервований - 1 банка/185 г;
- Каперси - 10-12 шт;
- Маслини - 10 шт;
- В'ялені томати - 40-50 г;
- Часник - 3-4 зуб;
- Кріп, петрушка, сіль, перець, орегано, базилік - на смак.
Спосіб приготування
- Доведіть воду до кипіння, після чого киньте в неї спагеті. Варіть доти, доки вони не стануть аль денте (злегка недоварені).
- Гарненько розігрійте сковорідку, після чого на ній обсмажте каперси з томатами та маслинами. На це має піти близько 5 хвилин.
- Викладіть до них консервований тунець із дрібно нарізаним часником і зеленню. Тушкуйте приблизно 2 хвилини.
- Змішайте зі спагеті та невеликою кількістю води, а потім томіть. Вода має повністю випаруватися. Не забудьте про улюблені приправи!
Раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий торт із м'ясом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!