ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Спагеті путтанеска з консервованим тунцем і каперсами

Рецепти 06:00 - 16 березня 2025

Ця ресторанна страва заслуговує на особливу увагу. І не тільки через свій неймовірний смак

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Час від часу хочеться побалувати себе чимось неймовірно смачненьким, щоб як у ресторані. Але витрачати купу грошей на обід або вечерю зовсім не обов'язково, адже приготувати вишукану страву можна без проблем у себе на кухні.

Уважно огляньте вміст вашого холодильника. У ньому напевно знайдуться всі потрібні продукти, а якщо чогось немає, то на допомогу завжди прийде швидка доставка. А якщо не хочете витрачатися, тоді просто замініть компоненти на ті, що підходять на смак, і насолоджуйтеся результатом!

Інгредієнти

  • Спагеті - 200-250 г;
  • Тунець консервований - 1 банка/185 г;
  • Каперси - 10-12 шт;
  • Маслини - 10 шт;
  • В'ялені томати - 40-50 г;
  • Часник - 3-4 зуб;
  • Кріп, петрушка, сіль, перець, орегано, базилік - на смак.

Спосіб приготування

  1. Доведіть воду до кипіння, після чого киньте в неї спагеті. Варіть доти, доки вони не стануть аль денте (злегка недоварені).
  2. Гарненько розігрійте сковорідку, після чого на ній обсмажте каперси з томатами та маслинами. На це має піти близько 5 хвилин.
  3. Викладіть до них консервований тунець із дрібно нарізаним часником і зеленню. Тушкуйте приблизно 2 хвилини.
  4. Змішайте зі спагеті та невеликою кількістю води, а потім томіть. Вода має повністю випаруватися. Не забудьте про улюблені приправи!

Раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий торт із м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин