Крем-суп з гарбуза: як швидко приготувати смачний обід

Рецепти 08:40 - 12 жовтня 2021

Приготуйте на своїй кухні незвичайну варіацію супу

Суп

Фото: Рinterest/Автор: cookpad.com

Крем-суп - це різновид першої страви, яка відрізняється густотою та однорідністю. Найчастіше ця страва зустрічається у дієтичному та дитячому харчуванні. Редакція Meta.ua підготувала рецепт крем-супу з гарбуза.

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 1 к;
  • Морква - 2 шт;
  • Велика цибулина - 1 шт;
  • Оливкова олія - ​​3-4 ст.л .;
  • Вершки 20% - 250 мл;
  • Окріп - 600 мл;
  • Мелений імбир - 1 ч.л .;
  • Мускатний горіх - 1/2 ч.л .;
  • Сіль - 1 ст.л .;
  • Рідкий мед;
  • Гарбузове насіння.

Приготування

  1. Гарбуз необхідно очистити від шкірки та нарізати на кубики.
  2. Дрібно наріжте цибулю.
  3. Дрібно натріть моркву.
  4. На розігрітій оливковій олії обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Потім додайте моркву і обсмажте все разом.
  5. У сковороду додайте гарбуз і залийте окропом.
  6. Додайте сіль і спеції, варіть під кришкою близько 20-25 хвилин до готовності.
  7. Влийте вершки, доведіть до кипіння.
  8. Зробіть пюре занурювальним блендером.
  9. Крем-суп потрібно подавати з рідким медом і гарбузовим насінням.

Крем-суп готовий! Смачного!

Раніше ми ділилися рецептом зраз з картоплі та капусти.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів