Куряче каррі, яке приготують навіть новачки: рецепт корисної страви
Із цим рецептом впораються навіть ті, хто ніколи у своєму житті не готував каррі

Фото: bbcgoodfood.com
У приготуванні каррі з куркою насправді немає нічого складного. Потрібно всього лише уважно вивчити цей рецепт, а потім дотримуватися кожного кроку по черзі.
А якщо соус каррі вийшов надто рідкий, тоді повільно кип'ятіть його, поки об'єм не зменшиться. Можете за бажанням додати одну столову ложку кукурудзяного крохмалю.
Страва підходить для новачків, а всі продукти легко знайти в найближчому супермаркеті.
Інгредієнти
- Соняшникова олія - 2 ст. л.
- Цибуля - 1 шт., тонко нарізана
- Часник - 2 зубчики, розчавлені
- Імбир - шматочок розміром із великий палець, натертий
- Курячі стегна - 6 шт., без кісток і шкіри
- Паста тікка масала - 3 ст. л.
- Консервовані нарізані томати - 400 г
- Грецький йогурт - 100 г
- Кінза - 1 невеликий пучок, подрібнене листя
- Мелений мигдаль - 50 г
- Варений басматі - для подачі
Спосіб приготування
- У глибокій сковороді розігрійте олію. Увімкніть середній вогонь і відправте протягом 10 хвилин обсмажуватися нарізану цибулю з дрібкою солі. Вона має стати золотистою, після чого до неї додайте часник, імбир і ще хвилину тушкуйте.
- Курку наріжте крупно, на шматочки приблизно 3 сантиметри кожен. Обсмажуйте на тій самій сковорідці з цибулею близько 5 хвилин.
- Додайте пасту з консервованими томатами і влийте 250 мл води. Доведіть до кипіння. Вогонь зменшіть, тушкуйте хвилин 30, щоб соус став густішим.
- Влийте йогурт, всипте нарізану кінзу, притрусіть меленим мигдалем і поперчіть. Подавайте теплим із рисом.
Також читайте, як приготувати млинцевий торт із м'ясом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні