ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Куряче каррі, яке приготують навіть новачки: рецепт корисної страви

Рецепти 06:00 - 22 березня 2025

Із цим рецептом впораються навіть ті, хто ніколи у своєму житті не готував каррі

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

У приготуванні каррі з куркою насправді немає нічого складного. Потрібно всього лише уважно вивчити цей рецепт, а потім дотримуватися кожного кроку по черзі.

А якщо соус каррі вийшов надто рідкий, тоді повільно кип'ятіть його, поки об'єм не зменшиться. Можете за бажанням додати одну столову ложку кукурудзяного крохмалю.

Страва підходить для новачків, а всі продукти легко знайти в найближчому супермаркеті.

Інгредієнти

  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт., тонко нарізана
  • Часник - 2 зубчики, розчавлені
  • Імбир - шматочок розміром із великий палець, натертий
  • Курячі стегна - 6 шт., без кісток і шкіри
  • Паста тікка масала - 3 ст. л.
  • Консервовані нарізані томати - 400 г
  • Грецький йогурт - 100 г
  • Кінза - 1 невеликий пучок, подрібнене листя
  • Мелений мигдаль - 50 г
  • Варений басматі - для подачі

Спосіб приготування

  1. У глибокій сковороді розігрійте олію. Увімкніть середній вогонь і відправте протягом 10 хвилин обсмажуватися нарізану цибулю з дрібкою солі. Вона має стати золотистою, після чого до неї додайте часник, імбир і ще хвилину тушкуйте.
  2. Курку наріжте крупно, на шматочки приблизно 3 сантиметри кожен. Обсмажуйте на тій самій сковорідці з цибулею близько 5 хвилин.
  3. Додайте пасту з консервованими томатами і влийте 250 мл води. Доведіть до кипіння. Вогонь зменшіть, тушкуйте хвилин 30, щоб соус став густішим.
  4. Влийте йогурт, всипте нарізану кінзу, притрусіть меленим мигдалем і поперчіть. Подавайте теплим із рисом.

Також читайте, як приготувати млинцевий торт із м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин