Кабачковий торт: Це найсмачніша страва з кабачків
Покроковий рецепт приготування Кабачковий торт

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Кабачковий торт. Це найсмачніша страва з кабачків.
Що треба:
- кабачки - 600 г;
- яйця - 3 шт;
- борошно - 120 г;
- сметана - 1 ст.л (повна);
- сіль, перець - за смаком;
- сметана - 150 г;
- майонез - 150 г;
- помідор - 1 шт;
- часник - 1-3 зубч;
- зелень.
Приготування:
Тремо кабачок на велику терку, додаємо до нього яйця, борошно, сметану, сіль, перець і перемішуємо.
...Я ще додатково трохи блендерю, щоб млинці вийшли ніжніші.
Смажимо на сковорідці з обох боків тоненькі млинчики: "Я роблю не великий діаметр млинців, щоб вони не рвалися при перевертанні".
Змішуємо сметану з майонезом, додаємо часник. Перемащуємо кожен млинець сметанно-майонезним соусом, між деякі шари я додаю порізаний помідор, можна перець або ін.
Прикрашаємо за вашим бажанням. Ставимо на 2-3 години в холодильник або відразу смакуємо. Це дуже смачно, приготуйте.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!