ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Корисний салат із тунцем і яйцем: просто і смачно

Рецепти 21:21 - 12 березня 2025

У порції міститься всього 247 ккал, тому його можна сміливо готувати на вечерю

Фото: eatingwell.com

Фото: eatingwell.com

Присутність консервованого тунця в салатах деяким людям не до смаку, але вся справа в правильному змішуванні з потрібними продуктами.

У цьому рецепті салат виходить дуже гармонійним, а смак тунця не перебиває інші компоненти.

Інгредієнти

  • Селера (дрібно нарізана) - 100 г
  • Рукола (крупно нарізана) - кілька листочків
  • Майонез - 50 г
  • Зелена цибуля - 20 г
  • Грецький йогурт - 50 г
  • Лимонна цедра - 1 чайна ложка
  • Лимонний сік - 2 столові ложки
  • Естрагон - ½ чайної ложки
  • Тунець (консервований) - 2 банки
  • Яйця (відварені круто) - 2 шт.

Як готувати

  1. У середній за розміром салатниці змішайте нарізані селеру, руколу, зелену цибулю.
  2. Додайте майонез, лимонну цедру з соком, естрагон, йогурт і як слід перемішайте до однорідності.
  3. Акуратно додайте тунець, щоб не перетворити його на безформну масу.
  4. Змішайте з нарізаними яйцями, а потім подавайте на стіл.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий торт із м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин