Корисний салат із тунцем і яйцем: просто і смачно
У порції міститься всього 247 ккал, тому його можна сміливо готувати на вечерю

Фото: eatingwell.com
Присутність консервованого тунця в салатах деяким людям не до смаку, але вся справа в правильному змішуванні з потрібними продуктами.
У цьому рецепті салат виходить дуже гармонійним, а смак тунця не перебиває інші компоненти.
Інгредієнти
- Селера (дрібно нарізана) - 100 г
- Рукола (крупно нарізана) - кілька листочків
- Майонез - 50 г
- Зелена цибуля - 20 г
- Грецький йогурт - 50 г
- Лимонна цедра - 1 чайна ложка
- Лимонний сік - 2 столові ложки
- Естрагон - ½ чайної ложки
- Тунець (консервований) - 2 банки
- Яйця (відварені круто) - 2 шт.
Як готувати
- У середній за розміром салатниці змішайте нарізані селеру, руколу, зелену цибулю.
- Додайте майонез, лимонну цедру з соком, естрагон, йогурт і як слід перемішайте до однорідності.
- Акуратно додайте тунець, щоб не перетворити його на безформну масу.
- Змішайте з нарізаними яйцями, а потім подавайте на стіл.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий торт із м'ясом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні