Нутовий омлет: рецепт традиційної індійської страви
Ця страва готується без додавання яєць

Фото: StockSnap/Pixabay
Нутовий омлет є традиційною індійською стравою. Пропонуємо вам приготувати омлет з нуту з авокадовим мусом у себе вдома, ця оригінальна страва сподобається всім вашим рідним і стане прекрасним сніданком.
Інгредієнти:
- 1 склянка нутового борошна;
- 3 столові ложки льняної муки;
- пучок зелені (кінза, шпинат або інша зелень);
- оливки - 5 штук;
- 1 чайна ложка кумина;
- 0,5 чайної ложки куркуми;
- сіль, перець - за смаком;
- 1 столова ложка олії авокадо.
Інгредієнти для авокадового мусу:
- 1 авокадо;
- 1 лайм;
- 1 столова ложка оливкової олії;
- 1 зубчик часнику;
- сіль і перець - за смаком.
Змішайте всі сухі інгредієнти і додайте до них 1/3 склянки води. Додайте у суміш дрібно нарізані оливки і зелень та добре перемішайте. Розігрійте олію на сковороді і вилийте на неї порцію омлету. Накрийте кришкою і підсмажте омлет з двох сторін до золотистого кольору. Тим часом перемішайте у блендері всі інгредієнти для авокадове мусу і подавайте з ним нутовий омлет.
Раніше ми розповідали, як приготувати хачапурі по-аджарськи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!