Кров дракона, пальці відьми і запечений мозок: рецепти оригінальних страв на Хелловін

Рецепти 11:06 - 22 жовтня 2021

Жахливо-смачне меню для святкування найбільш містичного свята

рецепти оригінальних страв на Хеллоуїн

Круті рецепти на Хелловін 2021. Фото: Jessica Flores/Unsplash

Незабаром почнеться найстрашніше свято осені - Хелловін. Редакція Meta.ua зібрала для вас добірку рецептів оригінальних страв, які прикрасять ваш стіл і стануть головною "родзинкою" свята. Ці страви жахливо-смачні і прості в приготуванні.

Пальці відьми

Фото: Instagram @pp_m.a.m.a

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 200 грам;
  • Борошно - 350 грам;
  • Яйце - 1 штука;
  • Цукрова пудра - 1 стакан;
  • Порошковий розпушувач - 1 чайна ложка;
  • Ваніль і сіль - по чайній ложці;
  • Мигдальні горіхи - 100 грам.

Збийте міксером м'яке масло, потім додайте до нього цукрову пудру, ваніль, розпушувач, яйця і збийте ще раз. Додайте до отриманої маси борошно з сіллю, замісіть тісто і поставте його на 30 хвилин у холодильник.

Розділіть тісто на маленькі шматочки і сформуйте з кожного тонкі пальчики. Один кінець притисніть і покладіть в нього мигдаль. Зробіть на кожному "пальці" кілька розрізів, щоб вийшли фаланги. Випікайте печиво 25 хвилин при 160 градусах.

Запечений мозок

Інгредієнти:

  • 50 мл молока;
  • 2 яйця;
  • 70 мл рослинного масла;
  • 1 ст. л какао;
  • 1 ч. Л розпушувача;
  • 1 ч. Л червоного харчового барвника;
  • 100 гр цукру;
  • 150 гр борошна;
  • мастика.

Змішайте всі інгредієнти крім мастики і помістіть тісто у круглу форму. Випікайте бісквіт 45 хвилин при 180 градусах.

Необхідно зробити бісквіт круглим і розрізати його на дві половини. З мастики сформуйте довгі смужки і прикрасьте ними бісквіт.

Кров дракона

Фото: Isabela Kronemberger/Unsplash

Інгредієнти:

  • червона смородина - 250 г;
  • вода - 1 л;
  • цукор - 5 ст. л.

Промийте смородину, відіжміть через сито сік з ягід і покладіть його у холодильник. Розім'яті ягоди помістіть в кастрюлю, влийте 1 літр  гарячої води і доведіть до кипіння. Проваріть 8 хвилин і дайте відвару настоятися 30 хвилин. Процідіть відвар, додайте до нього сік та цукор.

Кістки

Фото: Instagram @agnettochka6

Інгредієнти:

  • 5 білків;
  • 250 г цукру.

Збийте білки в піну і поступово додайте до них цукор. Помістіть міцну піну в кондитерський мішок і видавлюйте на пергамент вміст в формі кісток. Випікайте безе близько двох годин при 100 градусах.

Раніше ми розповідали історію і головні традиції Хелловіна.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів