Курячий рамен: як приготувати японський суп

Рецепти 09:07 - 26 жовтня 2021

Приготуйте у себе на кухні всесвітньо відомий суп

Суп

Рецепт рамена з куркою/Фото: Pexels

Рамен - це популярний японський суп з локшиною. Приготувавши таку страву на своїй кухні, ви точно здивуєте рідних.

Інгредієнти:

  • Курячий бульйон – 4 склянки;
  • Куряче філе – 2 шт.;
  • Соєвий соус – 3 ст.
  • Локшина рамен - 400 г;
  • Яйця – 2 шт;
  • Сіль на свій смак;
  • Зелена цибуля або подрібнена петрушка;
  • Насіння кунжуту.

Приготування:

  1. У великій ємності доведіть до кипіння бульйон та додайте соєвий соус.
  2. Потім зменшіть температуру до середньої та додайте куряче філе. Протягом п'яти хвилин прокип'ятіть усі інгредієнти, потім дістаньте м'ясо та відставте трохи охолонути. Після цього подрібніть його і покладіть назад у каструлю.
  3. У суп додайте локшину та варіть 5 хвилин. Після додайте сіль.
  4. В окремій каструлі варіть два яйця протягом 10 хвилин. Коли вони будуть готові, очистіть їх і розділіть навпіл.
  5. Тонкими смужками наріжте капустяне листя і додайте в бульйон приблизно на 30 секунд.
  6. Подавайте в мисках із половиною яйця на кожну порцію. Можна прикрасити дрібно нарізаною цибулею або петрушкою та кунжутом.

Рамен готовий! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом галицького штруделю з вишнею та горіхами.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів