Меживо з баклажанів: рецепт із української національної кухні
Для приготування страви вам знадобиться приблизно 40 хвилин

Как приготувати меживо/Фото: intvua.com for Pinterest
Меживо - це овочеве рагу, яке можна приготувати з різних продуктів. В основному ця страва подається в холодному вигляді як закуска. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт із української національної кухні.
Інгредієнти:
- Баклажани – 500 г;
- Олія 3-4 ст. л.;
- Цибуля - 2 шт;
- Помідори – 200 г.
- Яблучний оцет 1 ст. л.;
- Сіль і перець чорний мелений за смаком.
- Цукор – 1 ст. л.
Приготування:
- Баклажани наріжте кружальцями, посоліть та поперчіть.
- У сковороді розігрійте 2 ложки олії на середньому вогні. Баклажани необхідно обсмажити до золотистої скоринки (3-4 хвилини з кожного боку).
- Невеликими шматочками потрібно нарізати цибулю. Потім обсмажити до рум'яності на середньому вогні.
- Помідори полийте окропом, очистіть від шкірки та протріть через сито. Змішайте з оцтом, сіллю, цукром та перцем.
- У глибоку сковороду складіть баклажани разом із цибулею. Залийте томатним соусом.
- Тушкуйте на середньому вогні 13-15 хвилин. Перед подачею охолодіть.
Меживо готове! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом курячого рамена.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ