Кабачкові роли-рулетики – ідеальна літня закуска, яка здивує всіх
Ніжні кабачкові слайси з пікантною сирною начинкою – ідеальні до святкового столу або на легкий перекус

Кабачкові роли-рулетики
Звичний кабачок легко перетворити на ефектну закуску – варто лише тонко нарізати, трохи підрум’янити й загорнути начинку. Ці рулетики готуються просто, але виглядають так, ніби над ними чаклував шеф-кухар. Ідеальні як у холодному, так і в теплому вигляді.
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачки
- 150 г крем-сиру (або м’якого домашнього сиру)
- 1 зубчик часнику
- пучок зелені: кріп, петрушка або базилік
- сіль, перець за смаком
- оливкова олія для смаження
Як приготувати:
- Кабачки миємо й нарізаємо вздовж на тонкі слайси – ножем або овочечисткою. Легко підсолюємо й обсмажуємо з обох боків на антипригарній сковорідці до золотистості. Можна також запекти їх на грилі – тоді буде ще легше й ароматніше.
- Для начинки змішуємо крем-сир, дрібно нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль і перець. Начинка має бути густою, кремовою, ароматною.
- На кожен охолоджений кабачковий слайс викладаємо трохи сирної маси й акуратно загортаємо в рулетик. За бажанням фіксуємо шпажкою. Подаємо охолодженими або кімнатної температури – вони чудово тримають форму й смакують навіть наступного дня.
Маленький секрет: якщо хочете більш вираженого смаку – додайте до начинки дрібку тертого твердого сиру, смажених горішків або кілька крапель лимонного соку.
Ці рулетики-роли – легкі, літні й напрочуд універсальні. Ідеально пасують до келиха прохолодного напою, літнього пікніка або навіть на сніданок із хрустким хлібом.
Раніше ми ділились рецептом абачкових сендвічів з крабовою начинкою: ідеальна закуска сезону.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!