ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

ГЛАЗУР ДЛЯ ПАСКИ: не кришиться і не липне

Рецепти 07:13 - 16 квітня 2025

Покроковий рецепт приготування ГЛАЗУР ДЛЯ ПАСКИ

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін

ГЛАЗУР ДЛЯ ПАСКИ, що не кришиться і не липне.

Що треба для глазурі:

  • желатин - 5 г; (+ вода холодна 25 мл);
  • вода - 25 мл;
  • цукор - 130 г;
  • лимонна кислота - дрібка.

Приготування:

Заливаємо желатин водою і залишаємо набухатися. Засипаємо цукор в сотейник з товстим дном, додаємо воду і лимонну кислоту. Ставимо на рівномірний вогонь вище середнього і варимо до активного кипіння та обовʼязково повного розчинення цукру. В процесі мішаємо лопаткою.

Знімаємо з вогню, переливаємо в зручний посуд і даємо схолонути до 70 градусів (на око кілька хвилин), додаємо попередньо замочений желатин і перемішуємо до однорідної маси. Збиваємо масу міксером до білої однорідної густої маси (4-5 хв). Добре збийте, не бійтеся перебити, якщо вийде надто густа додасте каплю води. Покриваємо пасочки. Якщо декор легкий, то відразу декоруємо, якщо щось більш вагоме, то даємо трохи часу, щоб застигла. Якщо в процесі намащування глазур сильно загусла, поставте на водяну баню або ж розігрійте імпульсами в мікрохвильовій. Даємо кілька годин на застигання.

Смачної паски і мирного свята.

ПЛЯЦОК СНІКЕРС: готуйте обовʼязково!

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин