Рецепт ідеального обіду: лосось під соусом теріякі із зеленою квасолею
Страва розрахована на 4 порції, тому зможете нагодувати нею всю сім'ю

Фото: Adobe Firefly
Здорове харчування без вживання риби уявити собі неможливо, тому сьогодні пропонуємо вивчити цей рецепт уважніше.
Така страва готується не більш ніж за 20 хвилин, все дуже швидко і просто — повторюйте покрокові інструкції, щоб створити царський обід для всієї родини.
Інгредієнти
- Філе лосося - 4 шт
- Зелена квасоля - 100 г
- Лимон - 1 шт
- Соєвий соус - 2 ст.л
- Мед - 1 ст.л
- Мірін - 1 ст.л
- Часник - 1 зубчик
Як готувати
- Якщо у вас суцільний шматок філе риби, тоді розріжте його на 4 однакові частини. Деко накрийте пергаментом і викладіть на нього лосось по діагоналі.
- Квасолю відваріть протягом 1 хвилини в окропі, а воду злийте. Викладіть її навколо риби та додайте лимонні часточки.
- Змішайте соєвий соус із медом, міріном і пропущеним через прес часником. Половиною полийте квасолю і лосось.
- Готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин, після чого полийте залишками соусу і потримайте в духовці ще 5 хвилин. Наприкінці потрібно видавити зверху лимон і подати з рисом або локшиною. Смачного!
Раніше ми розповідали, як смачно приготувати котлети з яловичини.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні