Домашній торт "Нірка крота": шоколадно-банановий смак, доповнений вершковим кремом
Десерт цікавий та смачний

Домашній торт "Нірка крота": шоколадно-банановий смак, доповнений вершковим кремом/Фото: рецепти-юльєтти
Домашні тортики — чудовий варіант для людей, які люблять якісні солодощі. Цей десерт обов’язково вам сподобається. Особливо, якщо ви додасте в нього найкращі за якістю продукти.
Що треба:
- 2 великі яйця;
- 150 мл негустої сметани 15%;
- 180 г цукру;
- 150 г борошна;
- 1 чайна ложка розпушувача (з невеликим верхом);
- 2 столові ложки какао-порошку;
- Дрібка солі.
- 150 г густої сметани (не менше 25%);
- 150 г домашніх густих вершків;
- 2-3 столові ложки цукрової пудри;
- 2 банани.
Приготування:
Спочатку потрібно добре змішати просіяне борошно з какао, після цього додати розпушувач та сіль. В іншому посуді потрібно збити яйця, цукор і сметану. Змішати суху та рідку суміш. Вилити тісто в форму, застелену пергаментом і змащену олією. Випікати корж за температури 180-190 С. Для нього вистачить 35-45 хвилин. Коли корж охолоне, потрібно зрізати верхівку. Ложкою дістати серединку з коржа і покришити.
Для крему потрібно змішати вершки, сметану, цукрову пудру, злегка збити. Можна додати шматочки банана. Викласти частину приготованого крему на дно коржа, потім розмістити очищені банани, зверху решту крему у вигляді гірки. Зверху посипати крихтою, формуючи конус. Поставити в холодильник на пару годин.
Раніше ми писали, як приготувати домашні яблучні цукерки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!