Перетворюємо звичайне карі на страву дня: рецепт із білою рибою
Готуйте цю страву частіше, якщо хочете схуднути і прийти у форму до літа

Фото: bbcgoodfood.com
Найчастіше рецепти карі складаються з м'яса, але якщо ви стежите за здоров'ям і не хочете навантажувати серцево-судинну систему важкою їжею, тоді придивіться до цього варіанту.
Ця страва розрахована на 4 порції, складається з білої риби з овочами під смачною підливою.
Приготувати її зможуть навіть люди, у яких руки не заточені під створення кулінарних шедеврів.
Інгредієнти
- Олія рослинна - 1 ст.л
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 1 зубчик
- Паста каррі - 2 ст.л
- Помідор консервований - 400 г
- Бульйон овочевий - 200 мл
- Біла риба - філе без шкіри
Рецепт
- У глибокій сковороді на олії злегка обсмажте цибулю з часником протягом 5 хвилин.
- Додайте пасту карі та готуйте приблизно 2 хвилини, після чого викладіть помідори та влийте бульйон.
- Доведіть до кипіння, а потім додайте шматочки риби. Обережно перевертайте в процесі приготування. Процес займе близько 5 хвилин.
- Подавайте відразу з рисом або як є. Смачного!
Раніше ми знайшли рецепт сирників, які не потрібно смажити.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні