Те, що треба після свят: рецепт найніжнішого сирного крем-супу
Чудовий варіант обіду чи перекусу

Рецепт найніжнішого сирного крем-супу/Фото: скрін
Після свят хочеться розвантажити шлунок чимось легким та водночас смачним. Ніжний сирний крем-суп ідеально для цього підійде.
Інгредієнти:
- 1,5 л бульйону чи води
- 150-200 г філе стегна (курячого)
- 3-4 середніх картоплин
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 плавлених сирки (вершкових)
- сіль, перець, масло
Приготування:
- в воду кидаємо філе стегна і картоплю, солимо і перчимо, варимо 25 хв. Не забувайте знімати піну
- паралельно на маслі підсмажте 4 хв нарізану цибулю. Додайте терту моркву і давлений часник і просмажте перемішуючи 7 хв.
- Перекидаємо зі сковорідки засмажку і додаємо 2 плавлені вершкові сирки. Перемішуючи варимо до повного розчинення сиру і даємо трохи охолонути супу.
- Готовий суп ретельно збиваємо блендером і готово. Обов’язково подавайте його з гріночками.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні