Ці запечені грибочки сподобаються кожному: великодня страва нашвидкуруч
Ваші гості не вгадають що знаходиться в їхній тарілці

Що смачно приготувати з печериць для Великоднього столу/Фото: кадр з відео
Печериці – універсальні гриби, які можна приготувати і на кожен день, і для святкового столу. Вже зовсім скоро Великдень, тому такий продукт стане чудовим доповненням до сімейного частування. Гриби можна запекти з фаршем та сиром в паніруванні.
Для цього рецепту оберіть грибочки однакового розміру, щоб вони всі рівномірно запеклися.
Рецепт запечених грибів: інгредієнти
- печериці -10 шт
- твердий сир – 100 г
- фарш с винний -300 г
- майонез
- яйця – 2 шт
- панірувальні сухарі
Спосіб приготування запечених грибів:
- Почистити гриби і відірвати від них ніжку.
- У середину грибочка додати трішки майонезу.
- Твердий сир нарізати на квадратики і викласти в середину грибочка.
- До фаршу додати улюблені спеції, перемішати і викласти зверху на гриби, щоб вийшла кулька.
- Збити яйця, додати трішки солі. Гриби занурити спочатку в яйця, потім в панірувальні сухарі.
- Запікати орієнтовно 25 хвилин.
Раніше ми ділилися підбіркою смачних страв, які обов'язково мають бути на святковому столі. Ідеї для частувань, лайфхаки, як зробити швидкий, але красивий і стильний декор — у матеріалі.
Джерело:
Instagram Diana Vronska
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні