Прекрасний легкий сніданок забезпечений з цим рецептом фритати
Цей італійський омлет запакує вас енергією та потішить відмінним смаком

Прекрасний легкий сніданок забезпечений з цим рецептом фритати/Фото: Tasty
Фритата – це вид італійського омлету, який здивує вас, коли ви вирішите відійти від традиційної яєчні. Готується дуже просто: змішайте все разом у формі для випікання, посипте сиром і запікайте 15 хвилин. Додайте трохи свіжого салату і буде ням-ням.
Інгредієнти
- 6 яєць
- 120 мл жирних вершків (можна замінити молоком)
- 1 чайна ложка солі
- ½ чайної ложки чорного перцю
- 4 смужки бекону, нарізані кубиками
- 1 цибулина, нарізана кубиками
- 1 помідор, нарізаний кубиками
- 500 грамів шпинату
- 50 грамів натертого сиру чеддер
- зелена цибуля для посипки
Спосіб приготування
- Розігрійте духовку до 180°C.
- У великій мисці збийте яйця, вершки, сіль і перець. Зберігайте в холодильнику до моменту використання.
- У придатній для духовки сковороді приготуйте бекон. Після повної готовності вийміть бекон і відкладіть його.
- Додайте цибулю в ту ж сковороду і обсмажте до прозорості.
- Додайте помідори та шпинат і готуйте кілька хвилин, поки шпинат трохи не підв'яне.
- Додайте бекон назад у сковороду. Змішайте разом.
- Додайте в сковороду яйця і сир.
- Добре перемішайте, а потім запікайте в духовці 15 хвилин або поки яйця не перестануть хитатися всередині.
- За бажанням посипте зеленою цибулею.
Джерело:
Tasty
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні