ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Прекрасний легкий сніданок забезпечений з цим рецептом фритати

Рецепти 09:37 - 11 квітня 2025

Цей італійський омлет запакує вас енергією та потішить відмінним смаком

Прекрасний легкий сніданок забезпечений з цим рецептом фритати

Прекрасний легкий сніданок забезпечений з цим рецептом фритати/Фото: Tasty

Фритата – це вид італійського омлету, який здивує вас, коли ви вирішите відійти від традиційної яєчні. Готується дуже просто: змішайте все разом у формі для випікання, посипте сиром і запікайте 15 хвилин. Додайте трохи свіжого салату і буде ням-ням.

Інгредієнти

  • 6 яєць
  • 120 мл жирних вершків (можна замінити молоком)
  • 1 чайна ложка солі
  • ½ чайної ложки чорного перцю
  • 4 смужки бекону, нарізані кубиками
  • 1 цибулина, нарізана кубиками
  • 1 помідор, нарізаний кубиками
  • 500 грамів шпинату
  • 50 грамів натертого сиру чеддер
  • зелена цибуля для посипки

Спосіб приготування

  1. Розігрійте духовку до 180°C.
  2. У великій мисці збийте яйця, вершки, сіль і перець. Зберігайте в холодильнику до моменту використання.
  3. У придатній для духовки сковороді приготуйте бекон. Після повної готовності вийміть бекон і відкладіть його.
  4. Додайте цибулю в ту ж сковороду і обсмажте до прозорості.
  5. Додайте помідори та шпинат і готуйте кілька хвилин, поки шпинат трохи не підв'яне.
  6. Додайте бекон назад у сковороду. Змішайте разом.
  7. Додайте в сковороду яйця і сир.
  8. Добре перемішайте, а потім запікайте в духовці 15 хвилин або поки яйця не перестануть хитатися всередині.
  9. За бажанням посипте зеленою цибулею.

Крашанки від cook_julija_simonchuk: викиньте барвники!

Джерело: Tasty

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин