Найсмачніша закуска з оселедця: готуємо форшмак по-одеськи
Ніжна текстура та гармонійне поєднання смаків роблять цю страву справжнім делікатесом

Найсмачніший форшмак по-одеськи/Фото: кадр з відео
Форшмак — це не просто закуска, а справжня легенда одеської кухні. Його ніжна текстура, гармонійне поєднання смаків та історія, що передається з покоління у покоління, роблять цю страву справжнім делікатесом.
Відмінна риса цієї страви – простота та доступність інгредієнтів. Солоний оселедець, кислинка яблук і приємна текстура - усе це поєднує в собі традиційна єврейська закуска форшмак.
Рецепт форшмака: інгредієнти
- Оселедець малосольний 1 шт
- Яйце відварене 1 шт
- Цибуля 1/2 шт
- Яблуко кисле 1/2 шт
- Вершкове масло 1 ст.л
- Чорний перець за смаком
Спосіб приготування форшмака:
- Оселедець очищаємо від шкіри та кісток.
- На тертці натираємо яйце, цибулю та яблуко, додаємо вершкове масло та добре перемішуємо.
Весна – час свіжих овочів та пікніків на природі. І якщо ви шукаєте просту, але водночас оригінальну та надзвичайно смачну закуску, зверніть увагу на рецепт "відбитої редиски", який вже підкорив серця багатьох гурманів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!