Дуже смачна курка в медово-соєвому соусі з броколі
Особливість рецепта у тому, що інгредієнти можна скоригувати за бажанням

Фото: Freepik
Приготувати смачні курячі стегенця можна без зайвого клопоту, якщо уважно дотримуватися рецептури. Ми знайшли дуже простий варіант, з яким впораються навіть ті, хто жодного разу в житті не стояв біля плити.
Спробуйте його хоча б раз і він гарантовано буде регулярно з'являтися на вашому обідньому столі.
Улюблена страва для всієї сім'ї має не тільки тішити рецептори, а й бути корисною, а це якраз такий випадок.
Інгредієнти
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Мед - 3 ст. л.
- Олія - 2 ст. л.
- Часниково-імбирна паста - 1 ст. л.
- Курячі стегна зі шкірою - 8 шт.
- Броколі (розібрана на суцвіття) - 1 велика головка
- Кунжутне насіння - 1 ст. л.
- Рис - для подачі (за бажанням)
Рецепт
- Заздалегідь встановіть на духовій шафі температуру 200 градусів, щоб вона гарненько розігрілася.
- Змішайте соєвий соус із медом, однією столовою ложкою олії та часниково-імбирною пастою. Кожне стегенце рясно полийте і дайте їм промаринуватися, якщо хочете.
- Можете готувати й одразу, якщо час підтискає. Викладіть їх разом із маринадом у посуд для запікання і готуйте 45 хвилин.
- Скоринка має вийти хрусткою та карамелізованою. За 15 хвилин до закінчення важливо приготувати рис.
- В окремій сковорідці нагрійте олію й обсмажуйте броколі з часниково-імбирною пастою близько хвилини.
- Додайте трохи води і тушкуйте на повільному вогні близько 10 хвилин, після чого притрусіть кунжутним насінням і приправами на свій розсуд.
Також можете приготувати печеню з креветками, локшиною та овочами.
Джерело:
bbcgoodfood.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні