ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Дуже смачна курка в медово-соєвому соусі з броколі

Рецепти 10:55 - 19 березня 2025

Особливість рецепта у тому, що інгредієнти можна скоригувати за бажанням

Фото: Freepik

Фото: Freepik

Приготувати смачні курячі стегенця можна без зайвого клопоту, якщо уважно дотримуватися рецептури. Ми знайшли дуже простий варіант, з яким впораються навіть ті, хто жодного разу в житті не стояв біля плити.

Спробуйте його хоча б раз і він гарантовано буде регулярно з'являтися на вашому обідньому столі.

Улюблена страва для всієї сім'ї має не тільки тішити рецептори, а й бути корисною, а це якраз такий випадок.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Мед - 3 ст. л.
  • Олія - 2 ст. л.
  • Часниково-імбирна паста - 1 ст. л.
  • Курячі стегна зі шкірою - 8 шт.
  • Броколі (розібрана на суцвіття) - 1 велика головка
  • Кунжутне насіння - 1 ст. л.
  • Рис - для подачі (за бажанням)

Рецепт

  1. Заздалегідь встановіть на духовій шафі температуру 200 градусів, щоб вона гарненько розігрілася.
  2. Змішайте соєвий соус із медом, однією столовою ложкою олії та часниково-імбирною пастою. Кожне стегенце рясно полийте і дайте їм промаринуватися, якщо хочете.
  3. Можете готувати й одразу, якщо час підтискає. Викладіть їх разом із маринадом у посуд для запікання і готуйте 45 хвилин.
  4. Скоринка має вийти хрусткою та карамелізованою. За 15 хвилин до закінчення важливо приготувати рис.
  5. В окремій сковорідці нагрійте олію й обсмажуйте броколі з часниково-імбирною пастою близько хвилини.
  6. Додайте трохи води і тушкуйте на повільному вогні близько 10 хвилин, після чого притрусіть кунжутним насінням і приправами на свій розсуд.

Також можете приготувати печеню з креветками, локшиною та овочами.

Джерело: bbcgoodfood.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин