ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Мʼяка та соковита: блогерка поділилася секретами приготування ідеальної тушкованої капусти

Рецепти 14:26 - 25 березня 2025

Тушкована капуста буде доречна на будь-якому столі

Мʼяка та соковита: блогерка поділилася секретами приготування ідеальної тушкованої капусти

Ідеальна тушкована капуста/Фото: кадр з відео

З капусти можна приготувати безліч апетитних страв – салати і рум'яні шніцелі, капустняк, борщі і овочеві супи. Однак універсальна страва – тушкована капуста. Вона може бути неймовірно смачною, якщо вміти правильно готувати. Блогерка поділилася перевіреним рецептом.

Тушкована капуста є низькокалорійною стравою, що дуже важливо для тих, хто дотримуються правильного харчування і стежить за своєю вагою. Також ця страва підійде і тим, хто дотримується посту.

Рецепт тушкованої капусти: інгредієнти

  • 1/2 білокачанної капусти
  • 300 г печериць
  • 1 велика морква
  • 1 найбільша цибуля
  • 3 зубчики часнику
  • 4-5 горошин духмяного перцю, 2 лаврових листочки
  • 100 мл води
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • зелень, сіль, олія

Спосіб приготування тушкованої капусти:

  • тушкуємо капусту в глибокій пательні, каструльці або чавунчику, тушкуємо її ~ 30 хвилин на середньому вогні
  • солимо капусту в кінці приготування, також в кінці додаємо томатну пасту і лавровий лист

Кесаділья на сніданок – ідеальне рішення для тих, хто не любить готувати, але любить смачно їсти. Поєднання яєшні з сосисками (краще рубленими, жирними) вже бест оф зе бест, але його можна покращити й іншими вашими улюбленими інгредієнтами.

Джерело: Instagram (блог)

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин