Мʼяка та соковита: блогерка поділилася секретами приготування ідеальної тушкованої капусти
Тушкована капуста буде доречна на будь-якому столі

Ідеальна тушкована капуста/Фото: кадр з відео
З капусти можна приготувати безліч апетитних страв – салати і рум'яні шніцелі, капустняк, борщі і овочеві супи. Однак універсальна страва – тушкована капуста. Вона може бути неймовірно смачною, якщо вміти правильно готувати. Блогерка поділилася перевіреним рецептом.
Тушкована капуста є низькокалорійною стравою, що дуже важливо для тих, хто дотримуються правильного харчування і стежить за своєю вагою. Також ця страва підійде і тим, хто дотримується посту.
Рецепт тушкованої капусти: інгредієнти
- 1/2 білокачанної капусти
- 300 г печериць
- 1 велика морква
- 1 найбільша цибуля
- 3 зубчики часнику
- 4-5 горошин духмяного перцю, 2 лаврових листочки
- 100 мл води
- 2 ст.л. томатної пасти
- зелень, сіль, олія
Спосіб приготування тушкованої капусти:
- тушкуємо капусту в глибокій пательні, каструльці або чавунчику, тушкуємо її ~ 30 хвилин на середньому вогні
- солимо капусту в кінці приготування, також в кінці додаємо томатну пасту і лавровий лист
Кесаділья на сніданок – ідеальне рішення для тих, хто не любить готувати, але любить смачно їсти. Поєднання яєшні з сосисками (краще рубленими, жирними) вже бест оф зе бест, але його можна покращити й іншими вашими улюбленими інгредієнтами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!