Робимо фантастичні крашанки на Великдень: майстриня розкрила секрети
З такими докладними інструкціями крашанки вийдуть з першого разу ідеальними навіть у новачків

Фото: Скриншот
Для приготування ідеальних крашанок бажано брати білі яйця без маркування, тобто, домашні.
Додатково можна приготувати ще й із цибулевим лушпинням, але для цього яйця потрібно буде обертати марлею та використовувати паперову нарізку.
Цей рецепт нижче — значно простіший і легший!
Інгредієнти
- Чай каркаде - 80 г
- Яйця - 6 шт
- Вода - 800 мл
- Олія
Рецепт
- У глибоку каструлю висипте 40 г чаю, а зверху викладіть яйця.
- Далі їх потрібно знову присипати чаєм, що залишився.
- Залийте водою до самого верху і поставте на слабкий вогонь.
- Щойно вода почне закипати, додайте 2 столові ложки оцту 9%. Готуйте яйця 10 хвилин.
- Викладіть яйця на тарілку і спостерігайте справжню магію — воно буквально на ваших очах почне змінювати свій колір.
- Змастіть ватний диск олією і натріть кожне яєчко.
Також рекомендуємо рецепт паски, яка стане окрасою великоднього столу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні