Омлет із беконом, який ви ще не куштували: снідаємо з користю
Усього парочка інгредієнтів і на вашому столі з'явиться дуже корисна страва

Фото: Unsplash
Про омлет знає кожна господиня, його можуть приготувати навіть люди, у яких руки не пристосовані для роботи на кухні.
Проте є такі рецепти сніданків, які дивують — у них поєднується користь, простота і легкість, а створювати з ними кулінарний шедевр одне задоволення.
Інгредієнти
- Яйце - 2 шт
- Олія оливкова - ½ ст. л.
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Чеддер зрілий - 15 г
- Зелень - на смак
- Бекон - кілька скибочок
Покрокові інструкції
- Яйця розбийте в глибоку тарілку й активними рухами збийте їх до однорідного змішування жовтків із білками. Приправте дрібкою солі.
- Увімкніть вогонь на середній рівень, розігрійте сковорідку, викладіть на неї вершкове масло та влийте половину столової ложки оливкової.
- Щойно з'являться маленькі бульбашки, потрібно влити яйця, а потім нахилити сковороду, щоб вони розподілилися по всій поверхні.
- За допомогою лопатки підтягніть їх із чотирьох боків, щоб у центральній частині з'явилися невеликі складки. Так потрібно повторити кілька разів.
- Готуйте на повільному вогні 2-3 хвилини, а коли в середині залишиться зовсім трохи сирого яйця, можете переходити до наступного кроку.
- Притрусіть сиром, викладіть шматочки бекону і рубану зелень рівномірно, а потім лопаткою акуратно складіть навпіл. Потримайте ще 1 хвилину на сковороді, але вже без вогню. Сир має гарненько розплавитися.
Перед подачею можна посипати сумішшю мелених перців.
Також спробуйте салат із курячою нарізкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні