Курячий холодець без желатину: покроковий рецепт

Рецепти 09:03 - 08 листопада 2021

Приготуйте давню страву у себе на кухні

Холодець

Як приготувати курячий холодець без желатину/Фото: lady.tochka.net for Pinterest

Холодець – це давня страва, яка готується з часів Київської Русі. Для її приготування можна вибирати будь-яке м'ясо. Редакція Meta.ua підготувала вам покроковий рецепт курячого холодця без желатину.

Інгредієнти:

  • Курячі спинки – 4 шт;
  • Курячі стегна – 2 шт;
  • Часник – 7 – 10 чубчиків;
  • Курячі лапки – 1 кг;
  • Сіль, перець, лавровий лист.

Приготування:

  1. Ретельно помийте всі інгредієнти та почистіть лапки.
  2. У 4-літрову каструлю додайте всі інгредієнти, крім часнику.
  3. Поставте варитися на сильний вогонь, після того, як бульйон закипить, зменшіть вогонь. Порада: варіть доти, поки м'ясо не почне відокремлюватися від кісточки.
  4. Дрібно наріжте часник.
  5. Після приготування м'яса необхідно позбутися кісточок.
  6. Бульйон потрібно процідити та залити їм м'якоть.
  7. Додайте часник і розлийте формами.
  8. Холодець поставте на ніч у холодильник.

Курячий холодець готовий! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом сирної запіканки з гарбузом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1