Смак дитинства: рецепт заварного тістечка

Рецепти 11:51 - 26 листопада 2021

Приготуйте французький десерт у себе на кухні

тістечко

Як приготувати заварне тістечко/Фото: irisecka.livejournal for Pinterest

Всім знайомий цей десерт, проте мало хто вирішується приготувати його у себе на кухні. Цей вид тістечок настільки популярний, що практично в будь-якому кафе ви зможете скуштувати такі ласощі з чашкою кави або чаю. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт заварного тістечка.

Інгредієнти:

  • Борошно - 170 г;
  • Вода – 250 г;
  • Яйця – 3-4 шт.;
  • Цукор – 3 ст.
  • Вершкове масло – 125 г;
  • Сіль.

Приготування:

  1. Доведіть воду до кипіння, потім додайте цукор, сіль та вершкове масло.
  2. У каструлю з водою необхідно поступово висипати борошно і варити 2-3 хвилини.
  3. Зніміть з вогню та остудіть до теплого стану.
  4. Потім необхідно додавати по 1 яйцю, поки тісто не стане, як дуже густа сметана.
  5. Невеликою кількістю води намочіть лист, і за допомогою кондитерського шприца викладіть тісто.
  6. Відправляємо майбутні тістечка у духовку випікатися на 45 хвилин знизу та на 5 хв зверху.
  7. Приготування крему: збийте молоко згущене з вершковим маслом.
  8. Тістечка остудити і за допомогою шприца потрібно начинити кремом.

Заварне тістечко готове! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом тюфтель з рисом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин