Ситний обід за 30 хвилин: Свинячі відбивні в паніровці з кунжутом
Дуже гарна ідея для обіду, під час якого ви точно здивуєте своїх гостей

Фото: winiary.pl
Пропонуємо спробувати приготувати начебто звичайні, на перший погляд, свинячі відбивні, але трошки інакше.
З кунжутним паніруванням додасться пікантна нотка, а ще страва стане більш привабливою, тому перед нею ніхто не встоїть.
Інгредієнти
- Свинина без кістки - 40 г
- Панірувальні сухарі
- Яйця - 2 шт.
- Пшеничне борошно - трохи
- Кунжут - 1 ст. ложка
- Сіль і перець
- Приправа до м'яса
- Смалець
Як готувати
- Наріжте м'ясо скибочками, після чого кожну гарненько відбийте молоточком.
- Приправте їх приправою для м'яса або прованськими травами.
- Обваляйте кожен шматочок у борошні, потім у яєчній суміші з полем і перцем, панірованих сухарях із кунжутним насінням.
- Обсмажуйте з двох боків на смальці до золотистої скоринки.
- Рекомендуємо подавати з вареною картоплею та часниковим соусом.
Також пропонуємо рецепт курячого філе в соєвому соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні