Найпростіший рецепт солодкої "ковбаси"
Десерт без згущеного молока, яєць і готового шоколаду

Рецепт смачного десерту з дитинства. Фото: Balduk Andrey
На приготування цієї смакоти йде близько 35-ти хвилин. А на застигання — дві-три години. Давайте ласувати разом десертом родом із дитинства.
Інгредієнти:
Вершкове масло- 100 г
Цукор- 3 ст.л.
Какао- 2 ст.л.
Молоко або вершки - 3 ст.л.
Пісочне печиво - 200 г
Волоські горіхи - 80 г
Як приготувати солодку ковбаску:
- Горіхи варто злегка підсушити на сухій сковороді та подрібнити ножем.
- Половину печива подрібнити в дрібну крихту, другу половину — кришити руками
- Печиво і горіхи змішати у мисці
- В окремій каструлі змішати цукор і какао, додати молоко або вершки та поставити на невеликий вогонь
- Необхідно постійно помішувати масу, доводити її до кипіння, зняти з вогню й дати трохи охолонути
- Далі додаємо масло, порізане кубиками, і перемішуємо до тих пір, поки воно не розчиниться
- Сюди ж частинами додаємо печиво з горіхами та ретельно вимішуємо
- Залишилось викласти масу на фольгу або плівку та сформувати ковбаску, загорнути й залишити у морозилці на 2-3 години.
Унікальністю ковбаски є її тривалий термін зберігання. Вона може лежати у морозилці близько місяця. Перед подачею ковбаску варто нагріти при кімнатній температурі 15-20 хвилин і нарізати скибочками.
Радимо приготувати печеню по-гуцульськи у горщиках.
Ми також рекомендуємо приготувати топ-5 смачних та корисних соусів, замість майонезів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!