Найпростіший рецепт солодкої "ковбаси"

Рецепти 15:50 - 04 грудня 2021

Десерт без згущеного молока, яєць і готового шоколаду

Рецепт солодкої ковбаси

Рецепт смачного десерту з дитинства. Фото: Balduk Andrey

На приготування цієї смакоти йде близько 35-ти хвилин. А на застигання — дві-три години. Давайте ласувати разом десертом родом із дитинства. 

Інгредієнти: 

Вершкове масло- 100 г

Цукор- 3 ст.л. 

Какао- 2 ст.л.

Молоко або вершки  - 3 ст.л.

Пісочне печиво - 200 г

Волоські горіхи - 80 г 

Як приготувати солодку ковбаску: 

  1. Горіхи варто злегка підсушити на сухій сковороді та подрібнити ножем.
  2. Половину печива подрібнити в дрібну крихту, другу половину — кришити руками
  3. Печиво і горіхи змішати у мисці
  4. В окремій каструлі змішати цукор і какао, додати молоко або вершки та поставити на невеликий вогонь
  5. Необхідно постійно помішувати масу, доводити її до кипіння, зняти з вогню й дати трохи охолонути
  6. Далі додаємо масло, порізане кубиками, і перемішуємо до тих пір, поки воно не розчиниться
  7. Сюди ж частинами додаємо печиво з горіхами та ретельно вимішуємо
  8. Залишилось викласти масу на фольгу або плівку та сформувати ковбаску, загорнути й залишити у морозилці на 2-3 години.

Унікальністю ковбаски є її тривалий термін зберігання. Вона може лежати у морозилці  близько місяця. Перед подачею ковбаску варто нагріти при кімнатній температурі 15-20 хвилин і нарізати скибочками.

Радимо приготувати печеню по-гуцульськи у горщиках. 

 Ми також рекомендуємо приготувати топ-5 смачних та корисних соусів, замість майонезів. 

Джерело: Смачно.юа

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1