Як приготувати ідеальні домашні чебуреки

Рецепти 10:00 - 06 грудня 2021

Рецепт цієї страви має азіатське походження

Чебуреки

Рецепт чебуреків/Фото: Рецепти Смачного Блога for Pinterest

Багатьом знайоме таке блюдо як – чебуреки. По суті це пиріжок із м'ясом із прісного тіста та гострими приправами. Редакція Meta.ua підготувала рецепт, що допоможе вам приготувати ідеальні домашні чебуреки.

Інгредієнти:

  • Борошно - 450-500 г;
  • Сіль - ч. л.;
  • Окріп – 250 мл;
  • Рослинна олія – 2 ст.л.;
  • Цукор – 1 ч.л.;
  • Фарш – 400 г;
  • Цибуля – 2-3 шт;
  • Томатна паста – 1 ч.л.;
  • Вода – 50 мл;
  • Зелень – за бажанням.

Приготування:

  1. У окріп додайте цукор, сіль, олію і перемішайте.
  2. Потім додайте борошно і замісіть тісто. Дайте йому охолонути 10-20 хвилин.
  3. Візьміть фарш і додайте дрібно нарізану цибулю, зелень, воду, томатну пасту, поперчіть і ретельно перемішайте.
  4. Розділіть тісто на рівні шматки.
  5. Потім кожен шматок потрібно тонко розкотити і викласти на середину фарш (приблизно 2 столові ложки). Накрийте другою половиною тіста і по краях защипіть, зайве тісто необхідно обрізати.
  6. Обсмажте чебуреки у великій кількості олії з двох сторін до золотистого кольору, на невеликому вогні.

Чебуреки готові! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом запеченої курки із мандаринами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин