Сирний торт без випічки: покроковий рецепт десерту
Приготуйте смачний та ситний торт, який по плечу кожному

Рецепт сирного торта/Фото: 1000 menu for Pinterest
Сирний торт - це ніжний і соковитий десерт, який припаде до смаку кожному. Хоч раз у житті його варто скоштувати. Найголовніше на приготування цього десерту у вас піде небагато часу. Редакція Meta.ua підготувала для вас покроковий рецепт сирного торта.
Інгредієнти:
- сир - 400 г;
- печиво "Ювілейне" або подібне – 200 г.;
- цукор – 200 г.;
- сметана – 400 г.;
- желатин – 2 пакетики;
- масло вершкове - 150 г;
- шоколад – 100 г.;
- вершки – 75 мл.
Приготування:
- У блендері подрібніть печево та додайте розтоплену олію.
- У форму для торта викладіть пергаментний папір. Потім щільно утрамбуйте крихту печива. Відправте форму в холодильник для застигання основи.
- У двох мисках розчиніть желатин і залиште його остигати.
- У блендері збийте сир, сметану, цукор. Потім масу розділіть на дві рівні частини. До кожної половини додайте розчинений желатин.
- Розтопіть шоколад, влийте вершки та ретельно перемішайте. Потім додайте його в другу половину сирної маси та перемішайте.
- Дістаньте форму з холодильника і зберіть торт: по 5 столових ложок викладайте шоколадну і білу сирну масу, чергуючи одну на іншу, поки не закінчаться.
- Після того, як форма заповниться, зубочисткою намалюйте візерунок: проведіть довгі лінії до країв форми та зробіть невеликі зубчики до центру. Відправте торт застигати в холодильник, найкраще – на ніч.
Раніше ми поділилися рецептами незвичайних страв із гречки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні