Сирний торт без випічки: покроковий рецепт десерту

Рецепти 10:10 - 09 грудня 2021

Приготуйте смачний та ситний торт, який по плечу кожному

Торт

Рецепт сирного торта/Фото: 1000 menu for Pinterest

Сирний торт - це ніжний і соковитий десерт, який припаде до смаку кожному. Хоч раз у житті його варто скоштувати. Найголовніше на приготування цього десерту у вас піде небагато часу. Редакція Meta.ua підготувала для вас покроковий рецепт сирного торта.

Інгредієнти:

  • сир - 400 г;
  • печиво "Ювілейне" або подібне – 200 г.;
  • цукор – 200 г.;
  • сметана – 400 г.;
  • желатин – 2 пакетики;
  • масло вершкове - 150 г;
  • шоколад – 100 г.;
  • вершки – 75 мл.

Приготування:

  • У блендері подрібніть печево та додайте розтоплену олію.
  • У форму для торта викладіть пергаментний папір. Потім щільно утрамбуйте крихту печива. Відправте форму в холодильник для застигання основи.
  • У двох мисках розчиніть желатин і залиште його остигати.
  • У блендері збийте сир, сметану, цукор. Потім масу розділіть на дві рівні частини. До кожної половини додайте розчинений желатин.
  • Розтопіть шоколад, влийте вершки та ретельно перемішайте. Потім додайте його в другу половину сирної маси та перемішайте.
  • Дістаньте форму з холодильника і зберіть торт: по 5 столових ложок викладайте шоколадну і білу сирну масу, чергуючи одну на іншу, поки не закінчаться.
  • Після того, як форма заповниться, зубочисткою намалюйте візерунок: проведіть довгі лінії до країв форми та зробіть невеликі зубчики до центру. Відправте торт застигати в холодильник, найкраще – на ніч.

Раніше ми поділилися рецептами незвичайних страв із гречки.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин