Ніжно-вершкова насолода: паштет з курячої печінки з крем-сиром
Відірватися буде складно

Ніжно-вершкова насолода: паштет з курячої печінки з крем-сиром / Фото: скриншот з відео
Неперевершене поєднання печінки та крем-сиру.
Вам знадобиться:
- 700г курячої печінки
- 2шт цибулі
- 200г вершкового масла (+50г щоб полити зверху за бажанням)
- 2ст.л олії
- 100г крем-сиру
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Печінку гарно промийте та приберіть жир і плівки.
- Цибулю поріжте пів кільцями та обсмажте в розігрітій сковорідці на суміші олії та вершкового масла (грам 30). Смажте до прозорості цибулі.
- Додайте в сковорідку печінку, вершкове масло, що залишилось. Перемішайте, додайте сіль та перець. Готуйте під кришкою до готовності печінки +/-30 хвилин.
- Перекладіть в зручну ємність і пробийте паштет блендером. Маса має бути однорідною та шовковистою.
- У кінці додайте крем-сир і перемішайте. Можна для впевненості пробити блендером.
- Перекладіть паштет в формочки/баночки. Зверху, за бажанням, покрийте тоненьким шаром вершкового масла. Ставте в холодильник стабілізуватись 1-2 години та можна смакувати
Нещодавно ми ділилися рецептом налисників у духовці.
Джерело:
katarina movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні