ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжно-вершкова насолода: паштет з курячої печінки з крем-сиром

Рецепти 15:08 - 24 березня 2025

Відірватися буде складно

Ніжно-вершкова насолода: паштет з курячої печінки з крем-сиром

Ніжно-вершкова насолода: паштет з курячої печінки з крем-сиром / Фото: скриншот з відео

Неперевершене поєднання печінки та крем-сиру.

Вам знадобиться:

  • 700г курячої печінки
  • 2шт цибулі
  • 200г вершкового масла (+50г щоб полити зверху за бажанням)
  • 2ст.л олії
  • 100г крем-сиру
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Печінку гарно промийте та приберіть жир і плівки.
  2. Цибулю поріжте пів кільцями та обсмажте в розігрітій сковорідці на суміші олії та вершкового масла (грам 30). Смажте до прозорості цибулі.
  3. Додайте в сковорідку печінку, вершкове масло, що залишилось. Перемішайте, додайте сіль та перець. Готуйте під кришкою до готовності печінки +/-30 хвилин.
  4. Перекладіть в зручну ємність і пробийте паштет блендером. Маса має бути однорідною та шовковистою.
  5. У кінці додайте крем-сир і перемішайте. Можна для впевненості пробити блендером.
  6. Перекладіть паштет в формочки/баночки. Зверху, за бажанням, покрийте тоненьким шаром вершкового масла. Ставте в холодильник стабілізуватись 1-2 години та можна смакувати

Нещодавно ми ділилися рецептом налисників у духовці.

Джерело: katarina movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин