Розвантаження організму після свят: покроковий рецепт морквяного крему-супу

Рецепти 12:43 - 03 січня 2022

Морквяний крем-суп досить простий у приготуванні

Суп

Рецепт морквяного крему-супу/Фото: lovekitchen.me for Pinterest

Після Нового року потрібно розвантажити свій організм. Адже з приходом свят багато хто з нас проводить свій час на кухні та за столом, на якому багато різної та не завжди корисної їжі. Редакція Meta.ua підготувала для вас покроковий рецепт простого, але смачного морквяного крем-супу.

Інгредієнти:

  • Морква – 600 г;
  • Плавлений сир у трикутниках – 6 шт;
  • Карі - 1 ч. л.;
  • Цибуля – 2 шт;
  • Курячі бульйонні кубики – 2 шт (можна взяти 1 л готового курячого бульйону);
  • Вода – 1 л;
  • Оливкова олія – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Очистіть від шкірки цибулю та моркву. Потім наріжте їх кубиками.
  2. У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію та додайте овочі з карі, ретельно перемішайте.
  3. Готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин, помішуючи, щоб не дати овочам підгоріти.
  4. Додайте воду та бульйонні кубики. Залиште готуватися близько 15-20 хвилин до остаточного розм'якшення овочів.
  5. За допомогою блендера перетворите овочі на однорідну суміш. Додайте плавлений сир та дочекайтеся його повного розчинення.

Морквяний крем-суп готовий! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом мандаринового чізкейку.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин