ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Паста болоньєзе з індичкою: запіканка, яку полюблять усі

Рецепти 10:33 - 20 березня 2025

Сир зверху розплавиться і створить апетитну, хрустку скоринку

Паста болоньєзе з індичкою / Фото: Freepik

Паста болоньєзе з індичкою / Фото: Freepik

Ми регулярно публікуємо цікаві рецепти страв, як на будні, так і святкові заходи.

Але навіщо чекати якогось особливого приводу, щоб приготувати щось дивовижне, якщо насолоджуватися життям і смачною їжею потрібно вже сьогодні.

Пропонуємо звернути увагу на цю апетитну та соковиту пасту болоньєзе з індичкою.

Створюється у вигляді запіканки в духовці, містить масу корисних вітамінів, насичує і дарує радість у кожному шматочку.

Інгредієнти

Для соусу:

  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Фарш індички - 500 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Консервовані помідори - 400 г
  • Курячий бульйон - 300 мл

Для основи:

  • Макарони “черепашки” - 400 г
  • Маскарпоне - 250 г
  • Чеддер - 200 г
  • Пармезан - 2 ст. л.

Рецепт

  1. У великій пательні на розігрітій олії обсмажуйте хвилин 10 дрібно нарізану цибулю, після чого викладіть до неї фарш, а через кілька хвилин додайте подрібнений часник, помідори та влийте бульйон.
  2. Доведіть до кипіння, вогонь зменшіть до мінімального рівня і тушкуйте приблизно 40 хвилин. Якщо рідина повністю випарується, тоді додайте трохи.
  3. У цей час відваримо пасту згідно з інструкціями виробника. Підігрійте маскарпоне з невеликою кількістю гарячої води на слабкому вогні.
  4. Всипте тертий сир і перемішуйте, поки він повністю не розчиниться.
  5. Перекладіть продукти зі сковороди у форму для запікання, полийте приготованим соусом і притрусіть пармезаном. Запікайте при 200 °C 20 хвилин до появи золотистої скоринки.

Також вам має сподобатися дуже смачна курка в медово-соєвому соусі з броколі.

Джерело: bbcgoodfood.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин