Паста болоньєзе з індичкою: запіканка, яку полюблять усі
Сир зверху розплавиться і створить апетитну, хрустку скоринку

Паста болоньєзе з індичкою / Фото: Freepik
Ми регулярно публікуємо цікаві рецепти страв, як на будні, так і святкові заходи.
Але навіщо чекати якогось особливого приводу, щоб приготувати щось дивовижне, якщо насолоджуватися життям і смачною їжею потрібно вже сьогодні.
Пропонуємо звернути увагу на цю апетитну та соковиту пасту болоньєзе з індичкою.
Створюється у вигляді запіканки в духовці, містить масу корисних вітамінів, насичує і дарує радість у кожному шматочку.
Інгредієнти
Для соусу:
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Цибуля - 2 шт.
- Фарш індички - 500 г
- Часник - 1 зубчик
- Консервовані помідори - 400 г
- Курячий бульйон - 300 мл
Для основи:
- Макарони “черепашки” - 400 г
- Маскарпоне - 250 г
- Чеддер - 200 г
- Пармезан - 2 ст. л.
Рецепт
- У великій пательні на розігрітій олії обсмажуйте хвилин 10 дрібно нарізану цибулю, після чого викладіть до неї фарш, а через кілька хвилин додайте подрібнений часник, помідори та влийте бульйон.
- Доведіть до кипіння, вогонь зменшіть до мінімального рівня і тушкуйте приблизно 40 хвилин. Якщо рідина повністю випарується, тоді додайте трохи.
- У цей час відваримо пасту згідно з інструкціями виробника. Підігрійте маскарпоне з невеликою кількістю гарячої води на слабкому вогні.
- Всипте тертий сир і перемішуйте, поки він повністю не розчиниться.
- Перекладіть продукти зі сковороди у форму для запікання, полийте приготованим соусом і притрусіть пармезаном. Запікайте при 200 °C 20 хвилин до появи золотистої скоринки.
Також вам має сподобатися дуже смачна курка в медово-соєвому соусі з броколі.
Джерело:
bbcgoodfood.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні