Швидше рецепта не знайти: як приготувати соус тартар за 5 хвилин
Особливо добре він поєднується зі смаженою картоплею

Фото: bbcgoodfood.com
Соус тартар належить до європейської кухні, а його основу, як відомо, становить майонез.
Вважається, що первісну його версію винайшли в XIX столітті французькі кулінари.
Відтоді він завоював визнання і любов по всьому світу, а в деяких ресторанах його подають не тільки до основних страв, а й до популярних закусок.
Зверніть увагу, що для ідеального результату треба брати саме мариновані огірки, а не свіжі. Бажано - корнішони.
Інгредієнти
- Майонез - 6 ст.л
- Огірок - 6 шт
- Каперси - 1 ст.л
- Сік лимона - 1 ч.л
- Петрушка - 1 ст.л
- Естрагон - 2 ч.л
Рецепт соусу тартар
- Для початку якомога дрібніше наріжте огірки. Якщо хочете, щоб смак не сильно перебивався ними, то використовуйте 3 штучки.
- Каперси промийте і наріжте дрібно, петрушку та естрагон порубайте.
- У мисці змішайте всі продукти з майонезом, приправте на свій розсуд і полийте лимонним соком.
Раніше ми знайшли гідний рецепт салата для здоров'я, який точно варто зберегти в замітки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні