Як ідеально посмажити картоплю: простий лайфхак, який має знати кожен кулінар

Рецепти 11:57 - 15 січня 2022

Використовуйте цю хитрість кожного разу, коли готуєте цю страву

Як ідеально посмажити картоплю: простий лайфхак, який має знати кожен кулінар

Кулінарний лайфхак: як правильно смажити картоплю/Фото: Pixabay

Смажена картопля – одна з найпопулярніших та найулюбленіших страв в Україні. Її завжди можна приготувати нашвидкуруч, і, здавалося б, нічого складного в приготуванні немає.

Але далеко не всі знають про кілька важливих пунктів, завдяки яким картопля вийде смачною, хрумкою та розсипчастою. Розповідаємо про кулінарний лайфхак, який повинен знати кожен кулінар.

Читайте також: Як правильно нарізати картоплю в суп

Як ідеально посмажити картоплю

Дуже важливо, щоб при приготуванні шматочки картоплі не прилипали до сковороди та не підгоріли. Якщо останню проблему можна уникнути, регулярно помішуючи картоплю, то прилипання іноді не уникнути.

Однак є маленька хитрість, яку варто використовувати щоразу, якщо ви хочете посмажити картоплю. Перед тим, як налити олію на сковороду, посипте поверхню сіллю і перемішайте кілька секунд.

Спеція швидко вбере зайву вологу, а страва вийде хрустким та золотистим. Крім того, масло не буде розбризкуватися по всій кухні.

Раніше австралійський фудблогер Лаура Форд поділилася новим рецептом запеченої картоплі, який відкриває абсолютно новий смак картоплі.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин