Незвичне, але дуже смачне поєднання: рецепт ніжних булочок з яєць і граната

Рецепти 09:56 - 17 січня 2022

Збережіть цей рецепт, адже, коли ви приготуєте ці пухкі булочки одного разу, то уже будете готувати їх регулярно

Незвична випічка з яйцем і гранатом

Рецепт ніжних булочок з гранатом і яйцем/скриншот з відео YouTube-каналу "SUPER KELINCHAK"

Ми підготували для вас цікавий рецепт ніжних булочок із незвичним поєднанням інгредієнтів: яєць і граната. Мабуть, мало хто куштував такі солодощі, але одного разу спробувавши, ці булочки захочеться готувати знову й знову.

Інгредієнти (на 9 булочок):

  • Гранат – 1 шт. (200 г)
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Олія – 50 мл
  • Дріжджі сухі – 1 столова ложка
  • Борошно – 450-500 г
  • Вершкове масло – 75 г
  • Джем, шоколадна паста – за смаком

Спосіб приготування

  1. Закидуємо зерна граната, яйця і цукор у блендер та подрібнюємо до однорідної маси.
  2. Щоб позбутися кісточок, проціджуємо суміш через дрібне сито.
  3. Додаємо у суміш розтоплене масло та сухі дріжджі.
  4. Потроху додаємо борошно й замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і не дуже пружним. Накриваємо тісто рушником і залишаємо підростати на годину.
  5. Коли тісто підросте, ділимо його на 9 однакових кульок та формуємо з кожної  кульки коржик, в який кладемо начинку (на ваш смак - це може бути будь-яке варення, шоколад  чи просто без начинки).
  6. Формуємо з кожного коржа з начинкою булочку й залишаємо у теплому місці на 30 хвилин.
  7. Змащуємо булочки взбитим яйцем й відправляємо на 30 хвилин випікатися у розігріту до 170 градусів духовку. Смачного!

Ми також публікували простий рецепт незвичних солодощів до чаю.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин