Незвичне, але дуже смачне поєднання: рецепт ніжних булочок з яєць і граната
Збережіть цей рецепт, адже, коли ви приготуєте ці пухкі булочки одного разу, то уже будете готувати їх регулярно

Рецепт ніжних булочок з гранатом і яйцем/скриншот з відео YouTube-каналу "SUPER KELINCHAK"
Ми підготували для вас цікавий рецепт ніжних булочок із незвичним поєднанням інгредієнтів: яєць і граната. Мабуть, мало хто куштував такі солодощі, але одного разу спробувавши, ці булочки захочеться готувати знову й знову.
Інгредієнти (на 9 булочок):
- Гранат – 1 шт. (200 г)
- Яйце – 3 шт.
- Цукор – 100 г
- Олія – 50 мл
- Дріжджі сухі – 1 столова ложка
- Борошно – 450-500 г
- Вершкове масло – 75 г
- Джем, шоколадна паста – за смаком
Спосіб приготування
- Закидуємо зерна граната, яйця і цукор у блендер та подрібнюємо до однорідної маси.
- Щоб позбутися кісточок, проціджуємо суміш через дрібне сито.
- Додаємо у суміш розтоплене масло та сухі дріжджі.
- Потроху додаємо борошно й замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і не дуже пружним. Накриваємо тісто рушником і залишаємо підростати на годину.
- Коли тісто підросте, ділимо його на 9 однакових кульок та формуємо з кожної кульки коржик, в який кладемо начинку (на ваш смак - це може бути будь-яке варення, шоколад чи просто без начинки).
- Формуємо з кожного коржа з начинкою булочку й залишаємо у теплому місці на 30 хвилин.
- Змащуємо булочки взбитим яйцем й відправляємо на 30 хвилин випікатися у розігріту до 170 градусів духовку. Смачного!
Ми також публікували простий рецепт незвичних солодощів до чаю.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ