Готуємо смачний пиріг за 30 хвилин: рецепт галети з яйцем та сиром
Спробуйте приготувати смачну випічку у себе на кухні

Рецепт галети з яйцем та сиром/Фото: Іnstagram/Еdimdoma
Галету можна приготували із будь-якими начинками. Головна умова смачної страви - хрустке та тонке тісто. Пропонуємо дізнатися, як приготувати галету із яйцем та сиром.
Читайте також: Рецепт ніжних булочок з яєць і граната
Інгредієнти для тіста:
- пшеничне борошно - 200 г
- масло вершкове - 100 г
- вода - 4 ст. л.
- сіль - за смаком
Інгредієнти для начинки:
- яйце - 5 шт.
- цибуля зелена - 100 г
- сир твердий - 2 ст. л.
- сир вершковий - 1 ст. л.
- зелень - 1 ст. л.
- сіль - за смаком
- перець - за смаком
Спосіб приготування
- Борошно та холодне вершкове масло розітріть у крихту та посоліть.
- Додайте крижаної води і швидко скачайте тісто у кулю. Відправте на 30 хвилин у холодильник.
- Варені яйця (4 шт.) наріжте кубиками, змішайте з нарізаною зеленою цибулею, зеленню, тертим сиром та вершковим сиром. Додайте ще одне сире яйце, посоліть і поперчіть. Все добре перемішайте.
- Тісто розкачайте у пласт завтовшки 0,5 см, у центр викладіть начинку.
- Спробуйте загнути краї тіста до центру. Змастіть галету жовтком та посипте кунжутом за бажанням.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці 30-35 хвилин до золотистого кольору.
Раніше ми писали, як приготувати класичні еклери із пломбіром.
Джерело:
Іnstagram/Еdimdoma
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ