Простий рецепт соковитих курячих крилець, від яких неможливо відірватися

Рецепти 12:38 - 20 січня 2022

Цей рецепт курячих крилець у кисло-солодкому соусі вразить вас легкістю у приготуванні та неймовірною соковитістю й ніжністю м'яса

Готуємо ніжні курячі крильця в ароматному соусі

Краще, ніж в KFC: рецепт соковитих курячих крилець в ароматному соусі/Фото: Atharva Tulsi/Getty Images

Ми підготували для вас рецепт соковитих курячих крилець у кисло-солодкому соусі з цитрусовими. Крильця за цим рецептом виходять дуже ароматними й з хрусткою скоринкою та чудово підійдуть як закуска до пива.

Читайте також: Рецепт ніжних булочок з яєць і граната

Інгредієнти

Для крилець

  • Курячі крильця — 800 г
  • Борошно — 2 ст.л.
  • Паприка, часник сухий, сухі петрушка та кріп, розпушувач, ароматні трави, сіль, перець та інші спеції за смаком по 1 ч. л.

Для приготування соусу знадобиться:

  • Половина лимона та апельсина
  • Масло вершкове — 50 г
  • Пармезан — 70 г;
  • Сіль та перець за  смаком.

Спосіб приготування

  1. Ретельно промиваєм м'ясо та добре висушуємо, щоб на крильцях не було зайвої  вологи.
  2. Змішуємо борошно з іншими інгредієнтами для крилець та посипаємо сумішшю м'ясо. Добре перемішуємо курячі крильця з приправами.
  3. При 200 градусах запікаємо крильця в духовці близько 30 хвилини.
  4. Для приготування соусу витискаємо сік лимона та апельсина у миску та змішуємо з розтопленим маслом. Додаємо сіль, перець та натертий пармезан.
  5. Після того, як курячі крильця запечуться, тушимо їх у соусі ще 10 хвилин та подаємо до столу з гарнірами. Смачного!

Раніше австралійський фудблогер Лаура Форд поділилася новим рецептом запеченої картоплі, який відкриває абсолютно новий смак картоплі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин