Простий рецепт соковитих курячих крилець, від яких неможливо відірватися
Цей рецепт курячих крилець у кисло-солодкому соусі вразить вас легкістю у приготуванні та неймовірною соковитістю й ніжністю м'яса

Краще, ніж в KFC: рецепт соковитих курячих крилець в ароматному соусі/Фото: Atharva Tulsi/Getty Images
Ми підготували для вас рецепт соковитих курячих крилець у кисло-солодкому соусі з цитрусовими. Крильця за цим рецептом виходять дуже ароматними й з хрусткою скоринкою та чудово підійдуть як закуска до пива.
Читайте також: Рецепт ніжних булочок з яєць і граната
Інгредієнти
Для крилець
- Курячі крильця — 800 г
- Борошно — 2 ст.л.
- Паприка, часник сухий, сухі петрушка та кріп, розпушувач, ароматні трави, сіль, перець та інші спеції за смаком по 1 ч. л.
Для приготування соусу знадобиться:
- Половина лимона та апельсина
- Масло вершкове — 50 г
- Пармезан — 70 г;
- Сіль та перець за смаком.
Спосіб приготування
- Ретельно промиваєм м'ясо та добре висушуємо, щоб на крильцях не було зайвої вологи.
- Змішуємо борошно з іншими інгредієнтами для крилець та посипаємо сумішшю м'ясо. Добре перемішуємо курячі крильця з приправами.
- При 200 градусах запікаємо крильця в духовці близько 30 хвилини.
- Для приготування соусу витискаємо сік лимона та апельсина у миску та змішуємо з розтопленим маслом. Додаємо сіль, перець та натертий пармезан.
- Після того, як курячі крильця запечуться, тушимо їх у соусі ще 10 хвилин та подаємо до столу з гарнірами. Смачного!
Раніше австралійський фудблогер Лаура Форд поділилася новим рецептом запеченої картоплі, який відкриває абсолютно новий смак картоплі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ