Смачна скумбрія у гірчично-соєвому соусі: покроковий рецепт страви
Давайте приготуємо легку та красиву страву на звичайний день

Як приготувати скумбрію вдома. Фото: Sovkusom
Свята вже минули, але це не привід переставати балувати своїх рідних чимось вишуканим. Сьогодні до вашої уваги пропонуємо запечену рибку на стіл.
Інгредієнти:
Cкумбрія - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Соєвий соус - 3 ст.л.
Гірчиця - 2 ст.л.
Сметана - 2 ст. л.
Олія - 1 ст.л.
Як приготувати скумбрію в гірчично-соєвому соусі:
1. Очищену цибулину наріжте кільцями (але не розбирайте їх). У скумбрії видаліть голову, нутрощі та хвіст. Помийте, обсушіть та наріжте на порційні шматки.
2. Змішайте сметану, гірчицю та соєвий соус. Помістіть у цю суміш шматочки риби, вмочіть з усіх боків і залиште маринуватися на 20 хвилин.
3. Деко змастіть олією. Викладіть на нього підготовлену цибулю, потім скумбрію.
4. Запікайте рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190 ° С, 25-30 хвилин.
Смачного вам!
Приготуйте незвичайний бігос. Ділимося рецептом традиційної галицької страви.
Також радимо спробувати за нашим рецептом соковиті курячі крильця.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
