Смачна скумбрія у гірчично-соєвому соусі: покроковий рецепт страви

Рецепти 12:00 - 22 січня 2022

Давайте приготуємо легку та красиву страву на звичайний день

Рецепт скумбрії у соусі

Як приготувати скумбрію вдома. Фото: Sovkusom

Свята вже минули, але це не привід переставати балувати своїх рідних чимось вишуканим. Сьогодні до вашої уваги пропонуємо запечену рибку на стіл.

Інгредієнти: 

Cкумбрія - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Соєвий соус - 3 ст.л.

Гірчиця - 2 ст.л.

Сметана - 2 ст. л.

 Олія -  1 ст.л.

Як приготувати скумбрію в гірчично-соєвому соусі:

1. Очищену цибулину наріжте кільцями (але не розбирайте їх). У скумбрії видаліть голову, нутрощі та хвіст. Помийте, обсушіть та наріжте на порційні шматки.

2. Змішайте сметану, гірчицю та соєвий соус. Помістіть у цю суміш шматочки риби, вмочіть з усіх боків і залиште маринуватися на 20 хвилин.

3. Деко змастіть олією. Викладіть на нього підготовлену цибулю, потім скумбрію.

4. Запікайте рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190 ° С, 25-30 хвилин.

Смачного вам!

Приготуйте незвичайний бігос. Ділимося рецептом традиційної галицької страви.

Також радимо спробувати за нашим рецептом соковиті курячі крильця.

Джерело: Со вкусом

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин