Припиніть додавати томатну пасту: правильний рецепт українського борщу

Рецепти 19:17 - 28 січня 2022

Готуйте український борщ за правильним рецептом

Борщ

Рецепт борщу/Фото: pixabay

Усі готують борщ із додаванням столового оцту та томатною пастою. Однак це груба помилка, яка псує смак страви. Всі майстри готують борщ зовсім з інших інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Вода – 2 л;
  • Середній буряк – 1 шт;
  • Морква –1 шт;
  • Картопля 2 шт;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Мариновані помідори – 5 прим;
  • Чорнослив – 50 г;
  • Соняшникова олія – 2 ст.л.;
  • Аджика – 2 ст.
  • Капуста – 150 г;
  • Часник – 2 часточки;
  • Цукор - 1 ч. л.;
  • Сіль та перець за смаком.

Приготування:

  1. Буряк запікайте в духовці до готовності, потім очистіть і натріть на тертці.
  2. Тонкою соломкою наріжте моркву та цибулю, а картоплю – кубиками.
  3. На маслі обсмажте до золотистої скоринки цибулю, потім додайте моркву і хвилин через 7-8 буряк. Додайте аджику та цукор. Гасіть усе разом 5 хвилин.
  4. У каструлі закип'ятіть воду і зваріть картоплю. Додайте нашатковану капусту та піджарку.
  5. Дрібно наріжте чорнослив, на тертці натріть томати та перекладіть інгредієнти в каструлю. Додайте мелений перець та сіль.
  6. Після того, як борщ приготується, всипте в нього подрібнений часник і ретельно перемішайте. Перш ніж подавати страву до столу, борщ має півгодини настоятися.

Раніше ми поділилися рецептом неймовірно смачних рисово-овочевих котлет. Вони сподобаються не лише вегетаріанцям.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин