Припиніть додавати томатну пасту: правильний рецепт українського борщу
Готуйте український борщ за правильним рецептом

Рецепт борщу/Фото: pixabay
Усі готують борщ із додаванням столового оцту та томатною пастою. Однак це груба помилка, яка псує смак страви. Всі майстри готують борщ зовсім з інших інгредієнтів.
Інгредієнти:
- Вода – 2 л;
- Середній буряк – 1 шт;
- Морква –1 шт;
- Картопля 2 шт;
- Цибуля – 1 шт;
- Мариновані помідори – 5 прим;
- Чорнослив – 50 г;
- Соняшникова олія – 2 ст.л.;
- Аджика – 2 ст.
- Капуста – 150 г;
- Часник – 2 часточки;
- Цукор - 1 ч. л.;
- Сіль та перець за смаком.
Приготування:
- Буряк запікайте в духовці до готовності, потім очистіть і натріть на тертці.
- Тонкою соломкою наріжте моркву та цибулю, а картоплю – кубиками.
- На маслі обсмажте до золотистої скоринки цибулю, потім додайте моркву і хвилин через 7-8 буряк. Додайте аджику та цукор. Гасіть усе разом 5 хвилин.
- У каструлі закип'ятіть воду і зваріть картоплю. Додайте нашатковану капусту та піджарку.
- Дрібно наріжте чорнослив, на тертці натріть томати та перекладіть інгредієнти в каструлю. Додайте мелений перець та сіль.
- Після того, як борщ приготується, всипте в нього подрібнений часник і ретельно перемішайте. Перш ніж подавати страву до столу, борщ має півгодини настоятися.
Раніше ми поділилися рецептом неймовірно смачних рисово-овочевих котлет. Вони сподобаються не лише вегетаріанцям.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
