ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кокосовий кремовий торт із нотками екзотики

Рецепти 07:00 - 23 березня 2025

Для приготування не доведеться виконувати безліч якихось незрозумілих інструкцій

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Якщо ви любите пироги з ніжною і кремовою текстурою, тоді цей рецепт вам точно сподобається.

Інгредієнти

Для бісквіта

  • Лимонний сік - з 1 лимона
  • Кокосова стружка - 50 г
  • Кокосові вершки - 200 мл
  • Розпушувач - 2 рівні ч. л.
  • Вершкове масло (кімнатної температури) - 140 г
  • Цукор золотистий дрібний - 140 г
  • Цедра лимона - з ½ лимона
  • Пшеничне борошно - 140 г

Для глазурі

  • Підсмажена кокосова стружка - 2 ст. л.
  • Цукрова пудра (просіяна) - 140 г

Рецепт

  1. Збийте масло з цукром, щоб отримати однорідну і пишну масу, після чого влийте вершки, лимонний сік, додайте стружку кокоса, розпушувач, цедру і борошно.
  2. Замішане тісто перекладіть у форму діаметром 18 сантиметрів. Не забудьте застелити дно пергаментом!
  3. Випікайте 50 хвилин за 180 градусів. Верхівка має стати золотистою. Після цього дістаньте і дайте охолонути у формі.
  4. Остиглий бісквіт полийте сумішшю з цукрової пудри з кокосовими вершками. Дайте глазурі стекти з боків, після чого притрусіть стружкою кокоса.

А з цим рецептом ви спечете білий хліб за 30 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин