Кокосовий кремовий торт із нотками екзотики
Для приготування не доведеться виконувати безліч якихось незрозумілих інструкцій

Фото: bbcgoodfood.com
Якщо ви любите пироги з ніжною і кремовою текстурою, тоді цей рецепт вам точно сподобається.
Інгредієнти
Для бісквіта
- Лимонний сік - з 1 лимона
- Кокосова стружка - 50 г
- Кокосові вершки - 200 мл
- Розпушувач - 2 рівні ч. л.
- Вершкове масло (кімнатної температури) - 140 г
- Цукор золотистий дрібний - 140 г
- Цедра лимона - з ½ лимона
- Пшеничне борошно - 140 г
Для глазурі
- Підсмажена кокосова стружка - 2 ст. л.
- Цукрова пудра (просіяна) - 140 г
Рецепт
- Збийте масло з цукром, щоб отримати однорідну і пишну масу, після чого влийте вершки, лимонний сік, додайте стружку кокоса, розпушувач, цедру і борошно.
- Замішане тісто перекладіть у форму діаметром 18 сантиметрів. Не забудьте застелити дно пергаментом!
- Випікайте 50 хвилин за 180 градусів. Верхівка має стати золотистою. Після цього дістаньте і дайте охолонути у формі.
- Остиглий бісквіт полийте сумішшю з цукрової пудри з кокосовими вершками. Дайте глазурі стекти з боків, після чого притрусіть стружкою кокоса.
А з цим рецептом ви спечете білий хліб за 30 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні