Бабусин рецепт: як приготувати пісочний пиріг "хвилинка"
Смак цього пирога точно підкорить ваше серце

Рецепт пісочного пирога "хвилина"/Фото: priestorecepty for Pinterest
Пісочний пиріг "хвилинка" завоював свою славу завдяки тому, що він дуже смачний і досить швидко готується. Для його начинки можна використовувати будь-яке варення або повидло, яке є у вас вдома.
Для приготування пирога вам знадобиться:
- Цукор-пісок – 1 склянка;
- Пшеничне борошно – 2 склянки;
- Вершкове масло – 200 г;
- Варення з аґрусу – 500 г;
- Сода харчова – 0,5 ч. л.;
- Ванілін – за смаком;
- Яйце – 1 шт;
Приготування:
- У глибоку ємність просійте борошно.
- Наріжте вершкове масло і додайте в борошно.
- У ту ж ємність додайте яйце та інші інгредієнти (крім варення).
- Замішайте тісто, доки воно не стане схожим на пластилін.
- Розділіть тісто на дві частини, одну відправте в морозилку, а другу розподіліть формою. Не забудьте зробити з тіста бортики.
- Зверху викладіть варення та розподіліть.
- Доставте тісто з морозилки та натріть на терці, потім посипте майбутній пиріг.
- Відправте запікати пиріг у розігріту до 180-200 градусів духовку на 25 хвилин.
Пиріг готовий! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом холодця із риби.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ