Яблучний суп зі свининою: як приготувати страву наших предків
Яблучний суп повертається до нашого раціону завдяки своєму незвичайному смаку

Рецепт яблучного супу зі свининою/Фото: Нуцу Дан for Pinterest
Яблучний суп зі свининою – це старовинне блюдо, яке готували наші предки. Завдяки незвичайному смаку цей суп знову повертається на наш стіл.
Для приготування яблучного супу вам знадобиться:
- Свинина – 500 г;
- Цибуля ріпчаста - 1 велика цибулина;
- Картопля - 2 шт;
- Морква – 1 шт. велика;
- Цибуля-порей - 1 шт;
- Яблука - 300 г;
- Рослинна олія для обсмажування.
Приготування:
- Наріжте на невеликі шматочки свинину та обсмажте на олії.
- Дрібно наріжте цибулю й обсмажте в окремій сковороді.
- Фігурно наріжте картоплю та моркву.
- У каструлю викладіть свинину та залийте водою. Після додайте смажену цибулю і варіть протягом пів години, потім насипте картоплю та моркву.
- Невеликими шматочками наріжте яблука та цибулю порей. Обсмажте інгредієнти на сковороді протягом 15 хвилин, після чого викладіть все в каструлю.
- Варіть суп до готовності.
Яблучний суп готовий! Смачного!
Ми поділилися рецептом м'ясного хліба.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні