Курячі рулетики з беконом та сиром
Соковита і неймовірно смачна страва

Курячі рулетики з беконом та сиром/Фото: скрин
Готуємо ніжні курячі рулетики з вершковим сиром та беконом.
Інгредієнти:
- 750 г курячого філе
- сіль, перець
- 200 г бекону
для начинки
- 120 г шампіньйонів
- 150 г сиру фета
- 40 г моцарели
Спершу без олії обсмажте до готовності нарізані грибочки.
Далі готуємо мʼясо до рулету. Розрізаємо навпіл куряче філе, відбиваємо з обох боків як на відбивні, з одного боку солимо і перчимо.
Беремо сир фета, натираємо моцарелу і кидаємо гриби — не соліть, бо фета досить солена. Гарно все вимішуємо.
На філе викладаємо начинку і скручуємо в щільний рулетик. Ці рулетики обгортаємо шматками тонко нарізаного бекону чи грудинки.
Перекладаємо у форму і відправляємо в духовку.
Запікаємо при 200°C 30 хв і готово — поки гаряча, потрібно з’їсти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!