ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт ідеального тіста для вологого пирога з ягодами чи фруктами

Рецепти 19:33 - 20 березня 2025

За цим рецептом у вас завжди вдаватиметься пиріг

Рецепт ідеального тіста для вологого пирога з ягодами чи фруктами/Фото: кадр з відео

Рецепт ідеального тіста для вологого пирога з ягодами чи фруктами/Фото: кадр з відео

Зберігайте собі цей перевірений рецепт тіста для пирога, з яким у вас завжди вдаватиметься десерт. Найкраще за цим рецептом готувати пироги з фруктами чи ягодами. Тісно виходить вологим та дуже смачним.

Рецепт ягідного пирога: інгредієнти

  • Рікота - 250 г
  • Яйця - 3 шт
  • Цедра лимону
  • Ваніль
  • Сік половини лимону
  • Цукор - 150 г (якщо солодкі фрукти, беріть менше)
  • Борошно - 200 г
  • Розпушувач - 1.5 ч.л
  • Сіль – дрібка
  • Масло розтоплене - 100 г
  • Фрукти/ягоди - 250 г

Спосіб приготування ягідного пирога:

  1. Змішуємо яйця, рікоту, цедру, сік лимону, ваніль, сіль і цукор в однорідну масу.
  2. Додаємо борошно і розпушувач, перемішуємо, щоб не було комочків.
  3. Вводимо вершкове масло, замішуємо до гладкості.
  4. Вмішуємо ягоди чи фрукти.
  5. Випікаємо при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Верх повинен піднятися.

Японський чизкейк зберігає всі сильні сторони класичного чизкейка, але додає одну рису, яка робить його ще ніжнішим та смачнішим – пухку текстуру. Цей десерт за текстурою перебуває десь між типовим крем-сиром та заварним кремом.

Джерело: Instagram (блог)

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин