Рецепт ідеального тіста для вологого пирога з ягодами чи фруктами
За цим рецептом у вас завжди вдаватиметься пиріг

Рецепт ідеального тіста для вологого пирога з ягодами чи фруктами/Фото: кадр з відео
Зберігайте собі цей перевірений рецепт тіста для пирога, з яким у вас завжди вдаватиметься десерт. Найкраще за цим рецептом готувати пироги з фруктами чи ягодами. Тісно виходить вологим та дуже смачним.
Рецепт ягідного пирога: інгредієнти
- Рікота - 250 г
- Яйця - 3 шт
- Цедра лимону
- Ваніль
- Сік половини лимону
- Цукор - 150 г (якщо солодкі фрукти, беріть менше)
- Борошно - 200 г
- Розпушувач - 1.5 ч.л
- Сіль – дрібка
- Масло розтоплене - 100 г
- Фрукти/ягоди - 250 г
Спосіб приготування ягідного пирога:
- Змішуємо яйця, рікоту, цедру, сік лимону, ваніль, сіль і цукор в однорідну масу.
- Додаємо борошно і розпушувач, перемішуємо, щоб не було комочків.
- Вводимо вершкове масло, замішуємо до гладкості.
- Вмішуємо ягоди чи фрукти.
- Випікаємо при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Верх повинен піднятися.
Японський чизкейк зберігає всі сильні сторони класичного чизкейка, але додає одну рису, яка робить його ще ніжнішим та смачнішим – пухку текстуру. Цей десерт за текстурою перебуває десь між типовим крем-сиром та заварним кремом.
Джерело:
Instagram (блог)
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні