Краще, ніж синабони: легкий рецепт рулетиків з корицею, які ідеально смакують до чаю
Надзвичайно зручний рецепт: цей десерт буде виходити у вас ідеальним кожного разу

Рецепт рулетиків з корицею, які ідеально смакують до чаю/Фото: Bigger bolder baking/Pinterest
Ми поділимось з вами рецептом простих булочки з корицею, які ідеально підходять для смакування з чаєм. Рецепт сподобається тим, хто не любить вовтузитися з вимішуванням тіста, а смак у комбінації з легкістю приготування просто змусить вас зробити ще одну порцію невідкладно.
Інгредієнти
Для тіста
- 500 грамів борошна
- 3 чайні ложки сухих дріжджів
- 2 чайні ложки солі
- 170 мл молока
- 90 мл води
- 85 грамів меду
- 60 грамів розтопленого вершкового масла
- 2 великих яйця, кімнатної температури
Для начинки
- 115 г розтопленого вершкового масла
- 210 г коричневого цукру
- 2 ½ столові ложки меленої кориці
- 115 грамів підсмажених горіхів пекан, нарізаних
Для глазурі
- 115 г кисломолочного сиру, розм’якшеного
- 60 г розм’якшеного вершкового масла
- 115 г цукрової пудри
- ½ чайної ложки ванільного екстракту
Спосіб приготування
- Напередодні випікання звечора приготуйте тісто
- Змішайте борошно, дріжджі та сіль у дуже великій мисці.
- В окрему миску додайте молоко, воду, мед і масло. Розігрійте в мікрохвильовій печі, поки суміш не стане теплою і масло не розтане. Швидко вмішайте яйця у суміш.
- Перемішайте вологі та сухі інгредієнти разом, щоб вийшло м’яке тісто. Можна просто перемішувати ложкою, поки не буде борошняних грудочок. Зішкрібайте тісто зі стінок миски.
- Накрийте миску і дайте тісту піднятися 2 години при кімнатній температурі. Після цього поставте тісто в холодильник мінімум на 8 годин, але краще на ніч. Його можна зберігати в холодильнику до 3 днів перед використанням.
- Наступного дня вистеліть деко пергаментом і змастіть боки маслом. Відкладіть.
- Приготуйте начинку для рулету з корицею
- З’єднайте розтоплене вершкове масло, коричневий цукор і корицю в мисці та перемішайте до однорідності. Відкладіть.
- Перекладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню та розкачайте його в прямокутник. Це м’яке тісто, тому за потреби додайте більше борошна.
- Розподіліть начинку по тісту, залишивши вузький край непокритим.
- Починаючи з довгого краю, акуратно скачайте тісто в рулет. Не скручуйте його занадто туго; якщо ви це зробите, серединки булочок вискочать під час випікання.
- Наріжте рулет на частинки товщиною близько 5 сантиметрів й викладіть на деко серединками догори.
- Накрийте рушником та дайте булочкам піднятися, доки вони не набухнуть, приблизно 60 хвилин.
- Ближче до кінця часу підйому розігрійте духовку до 190°C
- Акуратно розкрийте деко і змажте рулетики яйцем.
- Випікайте булочки від 40 до 45 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими.
- У середній мисці збийте вінчиком м’який сир, масло, цукор і ваніль до однорідності без грудочок.
- Вийміть деко з духовки і дайте йому відпочити 15 хвилин.
- Добре змастіть булочки з корицею, поки вони ще теплі, глазур’ю з сиру та одразу ж з’їжте.
Раніше ми писали про те, як приготувати смажені банани з гарніром з авокадо.
Джерело:
Biggerbolderbaking.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні