ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Краще, ніж синабони: легкий рецепт рулетиків з корицею, які ідеально смакують до чаю

Рецепти 20:55 - 17 березня 2025

Надзвичайно зручний рецепт: цей десерт буде виходити у вас ідеальним кожного разу

Краще, ніж синабони: легкий рецепт рулетиків з корицею, які ідеально смакують до чаю

Рецепт рулетиків з корицею, які ідеально смакують до чаю/Фото: Bigger bolder baking/Pinterest

Ми поділимось з вами рецептом простих булочки з корицею, які ідеально підходять для смакування з чаєм. Рецепт сподобається тим, хто не любить вовтузитися з вимішуванням тіста, а смак у комбінації з легкістю приготування просто змусить вас зробити ще одну порцію невідкладно.

Інгредієнти

Для тіста

  • 500 грамів борошна
  • 3 чайні ложки сухих дріжджів
  • 2 чайні ложки солі
  • 170 мл молока
  • 90 мл води
  • 85 грамів меду
  • 60 грамів розтопленого вершкового масла
  • 2 великих яйця, кімнатної температури

Для начинки

  • 115 г розтопленого вершкового масла
  • 210 г коричневого цукру
  • 2 ½ столові ложки меленої кориці
  • 115 грамів підсмажених горіхів пекан, нарізаних

Для глазурі

  • 115 г кисломолочного сиру, розм’якшеного
  • 60 г розм’якшеного вершкового масла
  • 115 г цукрової пудри
  • ½ чайної ложки ванільного екстракту

Спосіб приготування

  1. Напередодні випікання звечора приготуйте тісто
  2. Змішайте борошно, дріжджі та сіль у дуже великій мисці.
  3. В окрему миску додайте молоко, воду, мед і масло. Розігрійте в мікрохвильовій печі, поки суміш не стане теплою і масло не розтане. Швидко вмішайте яйця у суміш.
  4. Перемішайте вологі та сухі інгредієнти разом, щоб вийшло м’яке тісто. Можна просто перемішувати ложкою, поки не буде борошняних грудочок. Зішкрібайте тісто зі стінок миски.
  5. Накрийте миску і дайте тісту піднятися 2 години при кімнатній температурі. Після цього поставте тісто в холодильник мінімум на 8 годин, але краще на ніч. Його можна зберігати в холодильнику до 3 днів перед використанням.
  6. Наступного дня вистеліть деко пергаментом і змастіть боки маслом. Відкладіть.
  7. Приготуйте начинку для рулету з корицею
  8. З’єднайте розтоплене вершкове масло, коричневий цукор і корицю в мисці та перемішайте до однорідності. Відкладіть.
  9. Перекладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню та розкачайте його в прямокутник. Це м’яке тісто, тому за потреби додайте більше борошна.
  10. Розподіліть начинку по тісту, залишивши вузький край непокритим.
  11. Починаючи з довгого краю, акуратно скачайте тісто в рулет. Не скручуйте його занадто туго; якщо ви це зробите, серединки булочок вискочать під час випікання.
  12. Наріжте рулет на частинки товщиною близько 5 сантиметрів й викладіть на деко серединками догори.
  13. Накрийте рушником та дайте булочкам піднятися, доки вони не набухнуть, приблизно 60 хвилин.
  14. Ближче до кінця часу підйому розігрійте духовку до 190°C
  15. Акуратно розкрийте деко і змажте рулетики яйцем.
  16. Випікайте булочки від 40 до 45 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими.
  17. У середній мисці збийте вінчиком м’який сир, масло, цукор і ваніль до однорідності без грудочок.
  18. Вийміть деко з духовки і дайте йому відпочити 15 хвилин.
  19. Добре змастіть булочки з корицею, поки вони ще теплі, глазур’ю з сиру та одразу ж з’їжте.

Раніше ми писали про те, як приготувати смажені банани з гарніром з авокадо.

Джерело: Biggerbolderbaking.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин