Рецепт до чаю: повітряний лимонний пиріг із хрусткою скоринкою
Будьте обережні, адже смаколик змушує забути про дієти і необхідність тримати себе в руках

Фото: bbcgoodfood.com
Рецепт пирога до чаю нижче вважається універсальним, оскільки ви з легкістю можете модернізувати його, додати ягоди або цукати, щоб зробити смаколик ще смачнішим.
По суті, це — основа, з якої вам належить створити кулінарний шедевр.
Але навіть без додаткових добавок лимонний пиріг здатний забути про тяготи життя і перенести вас у світ солодких фантазій.
Безумовно треба готувати та зберігати рецепт пирога в закладки!
Інгредієнти
- Масло - 225 г
- Цукрова пудра - 225 г
- Яйце - 4 шт
- Борошно - 225 г
- Лимон - 1 шт
Для прикраси:
- Сік лимона - 1/2 плода
- Цукрова пудра - 85 г
Як приготувати лимонний пиріг
- Масло кімнатної температури збийте з цукровою пудрою. У вас має вийти схожа на світлий крем паста. Тільки після цього по черзі вбивайте яйця і перемішуйте суміш.
- Просіяне борошно змішайте з цедрою лимона, а потім із рідкими компонентами.
- Накрийте форму для випічки пергаментом, потім викладіть у неї суміш і розрівняйте по поверхні.
- Випікайте 50 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці, поки шпажка не буде виходити сухою.
- Полийте сумішшю з лимонного соку з цукровою пудрою. Перед цим рекомендуємо зробити проколи виделкою або шпажкою, щоб сік увібрався всередині.
Раніше ми знайшли рецепт швидкого томатного супу з часником.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні