Весняний суп із фрикадельками: легкий рецепт на 4 порції
На перший погляд поєднання продуктів може здатися дивним, але страва виходить дуже гідною

Фото: bbcgoodfood.com
М'ясні фрикадельки роблять будь-який суп значно смачнішим. Жоден любитель м'яса не відмовиться спробувати таку страву.
Сьогодні ми пропонуємо вам легкий у приготуванні варіант на 4 порції.
Підготовка продуктів займе не більше 5 хвилин, а сам процес створення — до 18 хвилин.
Інгредієнти
- Олія оливкова - 1 ст.л
- Морква - 2 шт
- Біла квасоля - 400 г
- Курячий бульйон - 1 л
- Фрикадельки - 20 шт
- Томатний соус - 200 г
- Горошок заморожений - 200 г
- Шпинат - 200 г
- Рікотта тортелліні - 250 г
- Лимон - 1 шт
- Кріп - невелика жменя
- Пармезан
Рецепт
- У глибокій каструлі на середньому вогні нагрійте олію й обсмажуйте дрібно нарізану моркву до потемніння приблизно 5 хвилин, після чого додайте до неї квасолю і залийте курячим бульйоном. Доведіть до легкого кипіння.
- Вкладіть фрикадельки, додайте соус із замороженим горошком і нехай все покипить кілька хвилин, а потім можна відправляти туди тортелліні. Готуйте 2 хвилини з регулярним помішуванням.
- Киньте весь шпинат, притрусіть сіллю і перцем, а зверху посипте лимонною цедрою.
- Наприкінці прикрасьте кропом і шаром тертого пармезану. Подавайте з хрусткими грінками і парою часточок лимона всередині.
Також вам сподобається салат із курячою нарізкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні