ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Весняний суп із фрикадельками: легкий рецепт на 4 порції

Рецепти 09:00 - 06 квітня 2025

На перший погляд поєднання продуктів може здатися дивним, але страва виходить дуже гідною

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

М'ясні фрикадельки роблять будь-який суп значно смачнішим. Жоден любитель м'яса не відмовиться спробувати таку страву.

Сьогодні ми пропонуємо вам легкий у приготуванні варіант на 4 порції.

Підготовка продуктів займе не більше 5 хвилин, а сам процес створення — до 18 хвилин.

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 1 ст.л
  • Морква - 2 шт
  • Біла квасоля - 400 г
  • Курячий бульйон - 1 л
  • Фрикадельки - 20 шт
  • Томатний соус - 200 г
  • Горошок заморожений - 200 г
  • Шпинат - 200 г
  • Рікотта тортелліні - 250 г
  • Лимон - 1 шт
  • Кріп - невелика жменя
  • Пармезан

Рецепт

  1. У глибокій каструлі на середньому вогні нагрійте олію й обсмажуйте дрібно нарізану моркву до потемніння приблизно 5 хвилин, після чого додайте до неї квасолю і залийте курячим бульйоном. Доведіть до легкого кипіння.
  2. Вкладіть фрикадельки, додайте соус із замороженим горошком і нехай все покипить кілька хвилин, а потім можна відправляти туди тортелліні. Готуйте 2 хвилини з регулярним помішуванням.
  3. Киньте весь шпинат, притрусіть сіллю і перцем, а зверху посипте лимонною цедрою.
  4. Наприкінці прикрасьте кропом і шаром тертого пармезану. Подавайте з хрусткими грінками і парою часточок лимона всередині.

Також вам сподобається салат із курячою нарізкою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин